Ићи или не ићи...

Nije tačno.....
Ili ste prijatelji, svesni toga da je ona žensko a ti muško ali se ne privlačite sexualno ili niste prijatelji....
To je moderna pojava da ljudi svoju redovnu kres šemu (sa kojom ne znaju šta bi) upakuju u celofan "prijateljstva".....Ono kao drugovi smo al se povremeno sexamo..... Aha, nevina sam, tako što mi uđe al do pola.....(da budem vulgarna, izvinjavam se prisutnima al me nervira dvoličnost onih koji veruju da je prijateljstvo "buljim ti u sise").....

I buljio bih ti u sise i posmatrao bih rad tvojih usana, samo da te odvedem na kolače :D

Nije tačno.....
Ili ste prijatelji, svesni toga da je ona žensko a ti muško ali se ne privlačite sexualno ili niste prijatelji....
To je moderna pojava da ljudi svoju redovnu kres šemu (sa kojom ne znaju šta bi) upakuju u celofan "prijateljstva".....Ono kao drugovi smo al se povremeno sexamo..... Aha, nevina sam, tako što mi uđe al do pola.....(da budem vulgarna, izvinjavam se prisutnima al me nervira dvoličnost onih koji veruju da je prijateljstvo "buljim ti u sise").....

Нема говора о крес шеми у мом посту...
Мушкарци су мушкарци...
Жене су жене...
Нормално (природно) је да се привлаче...
Али, људска личност је у стању и треба да надиђе природу...
Можда не у свим случајевима али се то онда више не зове пријатељство...

Иначе, ја не буљим у сисе... Очи су битније... Најбитније...

Нема говора о крес шеми у мом посту...
Мушкарци су мушкарци...
Жене су жене...
Нормално (природно) је да се привлаче...
Али, људска личност је у стању и треба да надиђе природу...
Можда не у свим случајевима али се то онда више не зове пријатељство...

Иначе, ја не буљим у сисе... Очи су битније... Најбитније...

:flert:

Back