well mates sure nice to see you all here...hows it goin?
ma napredovao sam!...mislim shta kao forum krstarice svaka shusha chim kupi komp dodje na krstaricu...ovo je kao odskochna daska?...sad sam uvazheni chlan belosvetskih foruma!!!...a ovde sam ispeko zanat?...skapirao kako shljaka cela pricha sa online communitijima i tako to...ovladao ovim vidom komunikacije te sada nesmetano vrshljam i shenluk chinim gde mi se tjefne...pojelo vas vreme mislim nemamo shta da kazhemo jedni drugima...poneka duhovita doskochica a i to treba vrebati pogodan post na koji tjesh se nadovezati...ma nisam imao uspeha kod zhena!....senzacionalno!...heheh to je kul mislim shto li je otisho jel ima toga?...jaoooo mozhda imam drugi nik ihihi...teo bi svima ponaosob neshto da kazhem al me mrzi spava mi se imao sam shitty day na poslu :/...kukam al pomalo... dela tune suni menko - bacio sam se u etnosrpski!...idem po selima u okolini i sakupljam soon-to-be zaboravljene rechi!...ma bitju poznat i priznat bitje vam chast shto ste me chitali "znash sine ja sam na nekom forumu chitao choveka chije ime nosi tvoja shkola"...dobar trip?...nova godina nova godinaaaa jaooooo...i bozhitj!...isus htist ne tolerishe sitne propuste i izgovore on je pedantan i neguje svoju bradu!...svi svetci imaju brade!...moratju to malo da razmotrim...svetac - nije to losha titula kad se chovek zamisli...jao sad tju da vas
betmenov - ja sam nedavno imao 22 jao imponuje mi kad neko misli da sam stariji bash sam bistar mogao bih da osedim da budem u fulu!
marinac - e super ti avatar bash je avon!...uuuu doooojkeeee...ima logike u neku ruku - lice i ne morash da imash kad ti je takav grudni kosh!...samo dal je iskochilo zbog kaisha il je inache tako...oku prijatno
vd - vr!
le piaf - shta tebi da pishem koji visuljak...ti si vesht s fotoshopom treba mi avatar za neki forum though...
ljuba - jel to neshto akutno?
helena - posle "nemilog" dogadjaja na granici za dochek 2007me crna gora tje me videti samo kad budem imao 3je dece i debelu zhenu!
georgejune - budzhish postove shta ima veze bash si dasa
limunado - mi smo mazhnjavali benzin od gilovog tjala pa prodavali i kupovali tetris i onog skochka shto je bio kao spirala neka raznih boja
didy - zato shto je zrenjaninska sasvim drugachija...pitaj piafa on je valjao johambin po farmama od crvenke do temerina!
dop - jel ti se izmenila pchelica?...ono ostala joj zhaoka u nechijem debelom mesu pa krepala...
topmodelsica - tjao tjao kiss pusica jaaaao
karamazov - brate
bundeva - ne pushta te da odrastesh lol
jary - kazhu da sam najsladji dechak u gradu...moja kola su brza moji zubi su sjajni
livija - shto se ne javi mogli smo na jagnjetinu u dragachevo da se mazhemo lojem obliveni znojem!
blesavo pilence - pa mi se znamo!...
www.prvipoljubac.com jel tako?
bubula - kako je?...shta je bilo za ono?...jao morash da mi prichash!...jedva chekam!
lysergic - imash kombinaciju za esid il to samo nako?
e mogo bih opet da se vratim!...chini se da vam je dosadno i da bi jedan skriboman mog kalibra prosperirao!...a nove generacije ovo ono nije to loshe nije...al navuchen sam na neku igricu najgore :/...ok nije wow tako da nije najgore al tu je negde po najgorosti...super je igrica mada tamo ne mozhesh da budesh kreativan ni malo al opet nekako si komotan...zima je ubija me totalno osetjam se jadno i nikako i samo spavam...bilo je super leto!...a vidi sad...jadno bash jadno...pa dobro nije ni to loshe...jer kad se sve sabere dok budan dochekujesh zoru i podvuches liniju a od nje napravish grafikon pa pogledash iz svakog ugla i pretresesh sve mogutjnosti u potrazhi za eventualnom greshkom