al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Е, сад сте готови !![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, сад сте готови !![]()
Pa jeste, lepo mi kaže žena da joj u poslednje vreme delujem kao da ne vidim dobro i da treba da odem na kontrolu kod očnog.Sta li je toliko smesno - pa i jeste gotovi, samo sto to ne primecujete...!
Sta li je toliko smesno - pa i jeste gotovi, samo sto to ne primecujete...!
aha Killing Me Softly nova genijalna taktika Vojislava MirotocivogSta li je toliko smesno - pa i jeste gotovi, samo sto to ne primecujete...!
Pa jeste, lepo mi kaže žena da joj u poslednje vreme delujem kao da ne vidim dobro i da treba da odem na kontrolu kod očnog.
ma nije valjda... neki ljudi bas nemaju osecaj za realnost![]()
aha Killing Me Softly nova genijalna taktika Vojislava Mirotocivog![]()
Sta li je toliko smesno - pa i jeste gotovi, samo sto to ne primecujete...!
Gotov je Koštunica, javi mu, 'leba ti![]()
Pa kad volim da te 'vatamMa sto si se ti "uhvatio" za mene kad te nisam prozvala?![]()
Pa kad volim da te 'vatam![]()
Dušo, napredniji sam od njega,preporučujem ti seSvasta. Jos malo pa k'o IDI DADA!
A ja mislila ti si "napredniji"!![]()
KO je gotov?![]()
Када већ покушаваш да се правиш паметан и духовит - буди бар информисан до краја:
Сада ћемо да закључимо ДА ЈЕ СРБИЈА ПУНА ЕУ-БИЛМЕЗА невиђене тупавости и глупости, јер... наравно:
Vesti dana - nedelja, 7. septembar 2008. 18:31![]()
Verhagen: Mladić mora da bude uhapšen
Međunarodni Radio Srbija - Pre 3 sata i 21 minut Ministar inostranih poslova Holandije Maksim Verhagen izjavio je da bez hapšenja Ratka Mladića ili kristalno jasne ocene glavnog haškog tužioca Serža Bramerca da Srbija u potpunosti sarađuje s Tribunalom Holandija neće dati pristanak na odluku o pokretanju Prelaznog sporazuma.U intervjuu novosadskom "Dnevniku", Verhagen je ponovio je da Holandija nije promenila stav i da su pod velikim upitnikom očekivanja Beograda i pojedinih članica Evropske unije da 15. septembra stupi na snagu Prelazni sporazum o trgovini. Ukoliko Srbija uhapsi Mladića ili Bramerc da pozitivnu ocenu, ne samo da će stupiti na snagu Prelazni sporazum o trgovini, već će početi i ratifikacija S S P, rekao je Verhagen i dodao da nije bilo pritisaka na Holandiju da promeni stav i priključi se mišljenju većine unutar EU.
Ево и написмено колико су јадне и бедне причице "О ПРЕДПРИСТУПНИМ ФОНДОВИМА" и сличне глупости, сер*м вам се у ССП...
А коме ти све то пишеш?
Како не резумеш, ако неко има слугерањски менталитет, он је једноставно такав и ма који аргументда наведеш, тај неко нема свест, а ни интелект развијен да схвати шта ће довести до које последице.
Свако друштво је препуно медиокритета и у нашем се медиокритет с разлогом форсира. Морају бити гласнији од оних који виде суштину, јер је само тако загарантованодаће све одлуке запада бити спроведене у дело.
Ту, тих 5% људи који ствари анализирају без грешке, не може ништа да уради.
На жалост, уништили су нас.
А коме ти све то пишеш?
Како не резумеш, ако неко има слугерањски менталитет, он је једноставно такав и ма који аргументда наведеш, тај неко нема свест, а ни интелект развијен да схвати шта ће довести до које последице.
Свако друштво је препуно медиокритета и у нашем се медиокритет с разлогом форсира. Морају бити гласнији од оних који виде суштину, јер је само тако загарантованодаће све одлуке запада бити спроведене у дело.
Ту, тих 5% људи који ствари анализирају без грешке, не може ништа да уради.
На жалост, уништили су нас.
Ukoliko Srbija uhapsi Mladića ili Bramerc da pozitivnu ocenu,
Ево и написмено колико су јадне и бедне причице "О ПРЕДПРИСТУПНИМ ФОНДОВИМА" и сличне глупости, сер*м вам се у ССП...