i z a b e r i

Koji je muškarac po tvojoj meri?

• Ukupno glasova
    49
  • Anketa je zatvorena .
Queen_:
meni se ne sviđa ova stavka "inteligentni kompleksaš". :???:

ja volim kad je muškarac inteligentan i duhovit, odnosno inteligentno duhovit. ne znam jel ima slična kombinacija u ovim opcijama

Poenta i jeste u tome što u anketi nema onog "kompletnog". Zato, kao što rekoh na početku, morate da frikombinujete... :D

divlja:
Meni ne radiiiiiiiiiii, bauuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaa! :cry:

Sarmantni decak+romanticni filozof sa povremenim ispadima racionalnog intelektualca i sa mnogo umetnicke duse, al' da ne bude neobavezan i sa trunkom maco balkanikusa. :mrgreen:

Al' to ne postoji. :lol:
Skromno, a jel treba da bude i bogat?

Ajd sad bez zezanja...
Ja sam uvek volela jake dečake, one što biju i koske lome pa ih se svi plaše :lol:
Pi čke od muškaraca su mi uvek išle na živce - jeste i slatkorečiv i pametan i duhovit i obrazovan i blesav i sve sve naj da ima al' kad se pojavi mrgud spušta se glava dole i govori ,,tako je brate'' za nešto što apsolutno nije tako.
To mi ostalo od puberteta verovatno. Imala sam jednog divnog baš tako ,,kvalitetnog'' dečka i pojavio se jedan Aca i pitao ga - ko prati Maju kući? Odgovor: Ja brate... Posle komentara: Pogrešan odgovor, ja je pratim do kuće - moj dečko spustio glavu i rekao dobro.
Ša bre dobro? Reko... Ćače dolazi po mene - ko iz topa i ako to nije bilo predviđeno
Od tad mi ostalo to da mi sve to ,,kvalitetno'' bude na drugom mestu - zaebi radnju, treba da izađemo negde, da se desi neko njesra i on da mi se rasplače? :lol:
A ne, ne, ne...
Jak, brz, siguran i sposoban pa onda to obrazovan i dr

moze: inteligentan, sposoban, svestan svojih vrednosti. voli umetnost ali nije zamlacen. voli sukob misljenja, kreativan i hladnokrvan. ne izbegava rizike i ne uklapa se u klise. suptilan ali direktan.

E, onda bi meni suprotnost bio neko ko je mnogo ruzan, posto sam ja extra riba, je l' te? :p

jao, bre, pa kad se kaze da se suprotnosti privlace valjda se misli na neke karakterne osobine, a ne na muzicki ukus!

ma sta ces ti uopste u krugovima u kojima mozes da sretnes nekoga ko se sece na narodnjake, a?

sprdam se ja ...ali znam parove, gde su zene energicne, brze, a muzevi "lako cemo" ...pa se valjda dopunjuju...
a opet sa druge strane, nekim takvim zenama treba iskljucivo neko ko moze da prati njihov ritam!

mojra:
moze: inteligentan, sposoban, svestan svojih vrednosti. voli umetnost ali nije zamlacen. voli sukob misljenja, kreativan i hladnokrvan. ne izbegava rizike i ne uklapa se u klise. suptilan ali direktan.

Dr. Hannibal Lecter (sad ce nas Hanibal da se izmigolji odnekud :)), ili jednostavno Joker iz Batmana :mrgreen:

cucla:
Dr. Hannibal Lecter (sad ce nas Hanibal da se izmigolji odnekud :)), ili jednostavno Joker iz Batmana :mrgreen:

ti se salis, ali u stvari da. htela sam da napisem da uz te osobine na zalost uglavnom ide i okrutnost u rl. svejedno, sigurno bih izmedju lektora i nekog lepog i zgodnog vaterpoliste izabrala lektora. ne vole svi iste stvari.
nego, lakse je odgovarati na necije postove umesto na temu. zasto ne kazes sta je za tebe fatal/e?

cucla:
neko me zvao? :p
eto meni su ta dva primera sexy mada i nisu neki lepotani,sexy mi je to ludilo koje nose
e da mene privlaci inteligencija koja se granici s ludilom(mada sam se udala za sasvim suprotnog ne glupog haha odmah ste pomislili nego ono normalnog da tako kazem)
imala sam takvog decka ali kapiram da je nezrelo zeleti takvog za ceo zivot pored sebe i radjati decu s njim

Back