I uvek svecano obecam... A znam da lazem u sebi...

Da li ste se ikad kajali sto ste raskinuli sa nekom osobom, ili da li razmisljate idalje o nekoj osobi sa kojom ste bili, ili sa kojom zelite da budete?
Jel postoji neka osoba na svetu koju u isto vreme i mrzite i volite, i ne mozete da je zaboravite?

Aj da vas vidimo :rtfm:

Jedna rekla mom drugu da bi spavala sa mnom da smo ostali samo jos samo malo u vezi...zbog nje se kajem...msm, ta mi je zadnja tako da nju spominjem...:mrgreen:
Ima jedna maneknka sa kojom bih hteo da budem, i ona je htela da bude sa mnom, ali nisam mogao iz nekog razloga i sad...u kura.c...krivo mi je... :(
Postoji, naravno...msm, nije bas da mrzim, ali me cesto iznevira... :)

A vidje me... xD

Da li ste se ikad kajali sto ste raskinuli sa nekom osobom, ili da li razmisljate idalje o nekoj osobi sa kojom ste bili, ili sa kojom zelite da budete?
Jel postoji neka osoba na svetu koju u isto vreme i mrzite i volite, i ne mozete da je zaboravite?

Ljudi dolaze i odlaze,tako da se ne kajem.Mozda sam snuzden 2-3 dana ali to je veoma retko.

Jedna rekla mom drugu da bi spavala sa mnom da smo ostali samo jos samo malo u vezi...zbog nje se kajem...msm, ta mi je zadnja tako da nju spominjem...:mrgreen:
Ima jedna maneknka sa kojom bih hteo da budem, i ona je htela da bude sa mnom, ali nisam mogao iz nekog razloga i sad...u kura.c...krivo mi je... :(

A vidje me... xD

haaaaa, i ja to stalno govorim :D

A vidje me... xD

Je l' ti to ona manekenka koju si osvojio i oteo od bildera tako što si bio fin prema njoj? Hvala za repku, inače :)

Yes... Cak smo se 3 puta mirili i 3 puta ponovo raskinem za vece. Jednostavno se ujutru osecam kao da sam uradio nesto totalno pogresno,kao da sam ubio nekog i moram da raskinem i to je,ponekad se setim nje (onih lepih trenutaka u krevetu) ali nista specijalno! Mada jes bila kucka kad smo rakinuli pocela je da siri price i da me zavadja sa narodom i ako sto sam joj srce slomio!

a ne vezano za ovo prva ljubav zaborava nema,mada ne znam da li bih se ponovo upustio u tu avanturu

A vidje me... xD

Ma to je bullshit, to je ucena,a sa ucenjivacima ne pregovaraj nikad. Kao dala bi mu da je izdrzao jos malo,a onda kad se vratis onda idemo po starom!

aha
aha
aha
jaiks
it hurts
mislim, evo primera, ostavio me ckode, a ljubav bila vel'ka k'o kuca al' je on puk'o s mozgom
ali koliko god da ga volim, ma bre, da secem vene sad i te fore, da hocu da se ubijem, i on dodje sa pricom o pomirenju, oterala bih ga tamo d sunce ne sija
niko ne moze da me gazi

[/B] haaaaa, i ja to stalno govorim :D

haaa, sudbina...:mrgreen:

Je l' ti to ona manekenka koju si osvojio i oteo od bildera tako što si bio fin prema njoj? Hvala za repku, inače :)

C, ova je bolja...:(

Ma to je bullshit, to je ucena,a sa ucenjivacima ne pregovaraj nikad. Kao dala bi mu da je izdrzao jos malo,a onda kad se vratis onda idemo po starom!

Ma znam brate...rekla mi kao da posle grada svratim kod nje, i pocela da prica kako cemo raditi neke perverzije, ja dosao i ona pocela da njake kako ne sme, bla, bla...a realno je klinka takva seljanka da bih samo zbog sexa bio sa njom...

Back