~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
napravljen djakuzi za predsednicu parlamenta i da niko u njega nema pravo pristupa-samo za nju.
ovo vec drugi put spominjes.

kakva aferchina!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napravljen djakuzi za predsednicu parlamenta i da niko u njega nema pravo pristupa-samo za nju.
iz americkih filmova djakuzzi uvek iima naglasenu sexualnu konotaciju, zezanje i peting pa fircanje u toploj opustajucoj vodi, sto duze to bolje
a s dj d ,
pa kao se pravilno ne koristi djakuzzi, koji ce joj onda klinac!?
i naravno iz srpskih filmova, sve to a u radno vreme.
Ау,
Па ови од Скупштине праве уебар ник ...
jel to impliciras da nema sexa za rezimce?
nemo da te cuju
srbima svasta mozes da kazes, al da nema sexa...mislim!!!!
Ovo je bila jedna podmetačina... Danas sam video fotke sa nekih agencija. Predsednica zaista ima svoje kupatilo, ali nema govor o nikakvom džakuziju, već je to malo kupatilo sa tuš-kabinom, koja ima mlaznice i koje su danas manje-više uobičajene. Samo kupatilo je novo i čisto, ali nema sve zajedno 10 kvadrata i upriličeno je da neko u toku radnog vremena može da se sredi, istušira, opere zube i šta već se radi u kupatilu...
Dakle, ovo je bila samo tendenciozna podmetačina, jer je neko želeo da normalnu stvar tipa kupatilo za Predsednicu, prikaže kao bahato trošenje para iz budžeta. E pa nije, žena (a i njeni naslednici) je dobila obično kupatilo.
Ajde, ne lupaj... Sasvim je OK da predsednica Skupštine ima kupatilo. Ako provodi ceo dan tamo, žena mora da ima normalne uslove da se zapere (valjda znaš razliku)....
Samo želim da kažem da je ovo podmetačina, i bez obzira kakav je moj stav prema SĐD, mislim da je ovo prilično glup način podmetačine i blaćenja Predsednice Skupšine Srbije, ko god stojao iza toga... Gotovo sam 100% siguran da Grobar i Pi*kousti stoje iza ovoga, ali ne mogu da tvrdim. I mene živo interesuje ko stalno blati svaki segment naše državnosti i iz kog razloga.
Nego zamislite te bahanalije u tom dzakuziju...kad se dohvate Slavica,Krkobabic,Kulundzija,Comicka,
Немој да потцењујеш...Nego zamislite te bahanalije u tom dzakuziju...kad se dohvate Slavica,Krkobabic,Kulundzija,Comicka,
ovo vec drugi put spominjes.pa valjda je logicno da se osim nje tu nece brckati i vjerica radeta
kakva aferchina!
Ma kakav džakuzi, naravno da ga nemam, niti bih ga ikad ugradila. A oni koji šire takve priče verovatno bi to uradili da su na mom mestu, to su njihovi „pusti snovi“ - kaže Dejanovićeva.
Kako se uverila ekipa „Alo!“, u kupatilu nema džakuzija i ugrađena je samo tuš kabina.
Očigledno da se „vlasnica“ nije previše odomaćila, s obzirom na to da su se u kupatilu nalazili samo jedan češalj, pasta za zube i parfem.
Dejanovićeva kaže da su joj pre Nove godinu ishoblovali parket u kabinetu i renovirali kupatilo. Ona navodi da to nije želela, ali je to prihvatila kad su je ubedili da je neophodno.
- Kupatilo i toalet više nisu tehnički mogli da funkcionišu, počele su da otpadaju pločice i to više nije ličilo ni na šta. Teška srca sam prihvatila da se kupatilo ipak renovira. Prvo sam tražila da samo zamene deo pločica koje su otpale, ali su me ubedili da ni to nije moguće, jer su i instalacije bile dotrajale. Znate, kabinet predsednika parlamenta poslednji put je renoviran pre gotovo 30 godina - objašnjava Đukić-Dejanovićeva.
Ona kaže da ne zna koliko je tačno koštalo renoviranje njenog kupatila i hoblovanje parketa u kabinetu, ali da je insistirala da se to uradi za što manje para.