I sta sad...?

Мислим да је највећи проблем био то што он тебе никако не зове да се преселиш код њега... Што је користио фразе типа – борићемо се, везе на даљину могу да успеју и тако то, али ништа конкретно није предлагао.
Типа... Да се пребациш на неки факс који је ближе, да путујеш, можда да упишеш нешто што може и код куће да се "студира"...
Тако да је могао да се наслути крај...

Стварно ми је жао.

I trebalo je da pukne...ja sam vec vise od godinu dana u vezi na daljinu, ali mi ne pada na pamet da tako teram do kraja faksa...sledece godine kada zavrsi sa vojskom ili on dolazi u Beograd ili ,,dovidjenja, prijatno!" Zasto bi neko ko je zavrsio fakultet zavisio od roditelja osim ako to ne zeli? Posao u Beogradu moze da se nadje i da je zeleo i da te je voleo ostao bi sa tobom. Ako nekog mama i tata i njihova firma vuku unazad onda taj neko nije vredan nicega na ovom svetu ...

I meni je jako zao... Proslo je 4 meseca od kad nismo zajedno, od tad se nismo ni jednom videli, kod njega je jos uvek pola ormara mojih stvari i jos ne namerava da mi ih vrati. Stvar je u tome sto ja znam da je svemu kraj i trudim se da ne mislim na njega da budem sa nekim drugim, ali i dalje mi dolazi u snove i misliom da me kroz njih proganja. Tacnije ne znam sta da mislim, iz cista mira ga sanjam, a npr ne mislim po ceo dan na njega... Bojim se da ga i dalje volim.... On je jednostavno takav, mamin sin a mene to nervira, sto je slusa sta god da mu kaze.
Razumem da ljudi imaju postovanja prema roditeljima, ja imam prema svojima, ali znam da im se suprotstavim i kazem NE ali on ocigledno ne zna...

A joooj, pa ja bih volela da to nije bas tako, da mogu da preko noci zaboravim sve lepe (posto su mi samo lepi trenuci sada u glavi kada se setim njega ) stvari koje su mi se desile za te 4 god i da nastavim dalje. Nije u redu prema drugima, Jer ja obicno da bi prebolela jednog idiota nadjem drugog i onda nije ok da spavam pored drugog a sanjam njega.... :(

Сети се лоших ствари, не идеализуј га...све пролази па и то! Буди срећна што си га волела, што вам је било лепо, а буди и срећна што се завршило и што живот иде даље - никад се не зна шта носи сутра!z:) желим ти да што пре пребродиш све то.

Back