I sta cemo sad

Da li bi drkica, koja nije baš dostupna(samo na klik) ; ona za koju je potrbno nešto(možda i ono nešto), ista kao i ona instant, koja je samo na klik; u kojoj ne radi imaginacija, veštine?
Može da se razradi još...

Naravno:
Da li je isto tako štetna?

Sve sa anketom
 
Ukusi su različiti.
Ako ti je to asocijacija - onda je ok.
Mada, još je teže preko slova, neg' ovako - u realnu.
Ispada da su forumaš:i Empatični, oni koji maštaju i zamišljaju (koriste imaginacija, čak i pre nego što dobiju ikakav materijal za drkicu).
Tužno je samo, što razumevanje i potvrda njihove veličine - toga što nisu tamo neki, oni koji žele instant (samo na klik) - nikada nije došla... :(

I onda kažu: žene su empatičnije..
Avaj!
 
Pa ne znam brate. Otvorite temu, pitajte zenske sto vam ne iskazuju empatiju za to sto mastate o njima i osecate tu povezanost. Ja ti tu ne mogu pomoci puno, osim da te saslusam i probam da razumem.
A? Sta li se to dogadja sa zenama?
 
Pa ne znam brate. Otvorite temu, pitajte zenske sto vam ne iskazuju empatiju za to sto mastate o njima i osecate tu povezanost. Ja ti tu ne mogu pomoci puno, osim da te saslusam i probam da razumem.
A? Sta li se to dogadja sa zenama?
Ne mogu, brate!
Lome me emocije!
Sav drhtim, i na samu pomisao (da ne budem samo sebičan) o povređenim kolegama..
 
Bas tuzno i setno. Vidis ti tako kao romantican momak, inteligentan, svestran, cini mi se, mislim da bas zasluzujes tako neku forumasicu da empqtizuje prema tebi i da ti posalje koju seksi naznaku na pepe s punim postovanjem i uvazavanjem.

Jer ti bi to znao da cenis. Jel tako?
 
It is by will alone I set my mind in motion. It is by the juice of Sapho that thoughts acquire speed, the lips acquire stains, the stains become a warning. It is by will alone I set my mind in motion.
 
Istina je:
Podeljeni smo!
Jedni u drugima vidimo samo protivnike; neprijatelje.
Vodi nas samo dominacija nad ostalima, iako plena ima dovoljno za sve, ako se udržimo naša snaga neće biti manja - biće veća..
 
A ovaj istorijski trenutak pomirenja i udruženja dva mužjaka, zbog dobrobiti čitave zajednice, biće svetli primer generacija a koje dolaze.
Zabeližite stranicu i trenutak kojem prisustvujete.
Manifest!
:)
 
Ne radi se ovde samo o meni, druže.
Zašto se sada distanciraš?
:)

Empatija je kada se poistovetiš I sa živiš sa problemom i tematikom, pokušaš da nađeš rešenje kao isti, a ne kao neko iznad problema... :)
 

Back
Top