I sta bi sa Mitrovicevim sinom?

A el znate da i čika Željko ima profil na krstarici i ponekad pusti koji inteligentan post...
Apsolutno se slažem da je sve ovo farsa uperena protiv čika Željka i njegovog sina...
Oni su iskazali iskreno kajanje, a nisu morali jer je ta devojčica namerno skočila pod džip od čika Željka...
Čika Željko,cela Srbija je na vašoj strani i ne čitajte puno ove zlurade komentare tipa...

Pogledajte prilog 362760

Nije !
I nemoj da lupetaš.
Možeš da govoriš samo u svoje ime.....!

Decko ubi onu devojku i pobeze sa mesta nesrece. Jel dobio bar ukor razrednog steresine. Zato Mitrovic ljubi Vucicevu bulju ipak je roditelj.

Sin Željka Mitrovića devojku džipom BMW odbacio 20 metara. Sigurno vozio ispod 50 kao sto je ustanovilo sudsko vece. Znaci ako nekog ocete da ubijete i imate imucnije roditelje samo ga pregazite i dobijete u najgorem slucaju kucni pritvor od mesec dana

ocekivano sto se sorbskog pravosudja tice 2 godinice za tatinog sina

Isto što i sa Draganom Čolićem poslaniko SNS.
Čovek je dva puta pijan izazvao saobraćajke, prvi put je i fizički napao ženu iz drugih kola, drugi put je zgazio dete na pešačkom prelazu.
Za sve to - nikom ništa!
"Pravna država" po SNS!

Svi koji hvale SNS najpre bi trebalo da odgovore zašto su se ovi procesi ovako odvijali. Valjda je i to na zahtev EU i MMF?

Све ово ме подсећа на Алан Форда где ,, његова висост број1" има податке за сваког преваранта у градској скупштини и сви су мање или више кандидати за робију. Само морају да штите једни друге, никада се не зна када ће ко кома затребати

Isto što i sa Draganom Čolićem poslaniko SNS.
Čovek je dva puta pijan izazvao saobraćajke, prvi put je i fizički napao ženu iz drugih kola, drugi put je zgazio dete na pešačkom prelazu.
Za sve to - nikom ništa!
"Pravna država" po SNS!

Svi koji hvale SNS najpre bi trebalo da odgovore zašto su se ovi procesi ovako odvijali. Valjda je i to na zahtev EU i MMF?

Iz Uprave mi pisu "da sam dao previse Repki za poslednjih 24 h ..." tako da sacekamo narednu turu ...

Kako "Sta bi" ?
Ako su "mogli ovi da prodju " , sta je cudno :

"Đavolji advokat za saobraćajke
Boris Vuković/Moma Ilić | 19. 01. 2014. - 20:00h | Foto: RAS | Komentara: 370
"...kako se izvlače poznati i bogataši optuženi za saobraćajne nesreće
Đavolji advokat za saobraćajke

Boris Vuković/Moma Ilić | 19. 01. 2014. - 20:00h | Foto: RAS | Komentara: 370

Poznate ličnosti, kao i oni koji imaju novca a izazovu tešku saobraćajnu nesreću angažuju advokatsku kancelariju Milenka Milisavljevića i budu - oslobođeni.
Petra Cvijić i advokat Milenko Milisavljević

Upravo zbog ove „slavne statistike”, advokat Milisavljević ima ubedljivo najviše saobraćajnih slučajeva. Oslobađajuće presude koje njegovi klijenti dobijaju umesto zaprećenih višegodišnjih kazni izazivaju pažnju i često se u sudskim krugovima spekuliše da je razlog za to Milisavljevićeva uhodana šema sa tužiocima i sudijama, iako on to demantuje.

Poslednji njegov slučaj koji se završio oslobađajućom presudom je predmet optužene voditeljke Petre Cvijić, kojoj je prvobitno pretilo i 12 godina zatvora.

Veštak: Poznaje materiju
- U Beogradu i Srbiji važi za uspešnog advokata čije se odbrane obično završavaju oslobađajućim presudama. Poznat je po tome što u sudnici ne priča mnogo, izuzetno je staložen i miran, ne postavlja neugodna pitanja. Uživa ugled poznavaoca saobraćajne materije - kaže saobraćajni veštak koji je želeo da ostane anoniman.

Specifičan je i njegov slučaj saobraćajne nesreće koju je izazvao Dževid Fazlijevski, vozač bivšeg ministra Slobodana Lalovića. On je službenim automobilom pregazio devojčicu Anitu Kostov. Fazlijevski se policiji javio posle sat vremena, izmeren mu je alkohol u krvi, a osuđen je samo na godinu dana zatvora. Trenutno u istrazi brani i Aleksandra Mitrovića (20), osumnjičenog da je džipom u Ustaničkoj ulici izazvao nesreću u kojoj je poginula Andrea Bojanić (17).

Kako za „Blic” priča nekolicina saobraćajnih veštaka, nijedan ozbiljniji slučaj saobraćajne nesreće sa poginulima ne može da prođe bez kancelarije Milisavljevića. U sastavu njegove kancelarije je i advokat Miroslav Marinković, koji se takođe bavi istim krivičnim delima. Zanimljivo je da je Marinković bio branilac u predmetu sudara na mostu Gazela u kojoj je poginuo trogodišnji Nemanja Andrić. Za ovu nesreću je optužen njegov deda Milorad, iako se u njihov automobil zakucao Branko Pavlović velikom brzinom, koji je pobegao i izbegao alko-test. Pavlović, koga je zastupao Marinković, izbegao je krivicu, a veštačenje je radio Institut „Kirilo Savić”.
Pešački prelaz u Vodovodskoj ulici na kome je Petra Cvijić udarila pešaka

Isti institut je veštačio, a advokat Marinković branio okrivljenog i u drugoj nesreći, na Novosadskom putu. U automobil Milovana Anđelkovića udario je velikom brzinom Miško Milošević, a u nesreći je poginuo Milovanov četvorogodišnji unuk Dušan. Milošević je oslobođen krivice iako je vozio sa 100 kilometara na sat, a za nesreću je optužen deda Milovan.

Osim što se u svim slučajevima ponavlja advokat Marinković i veštačenja Instituta “Kirilo Savić”, koji je inače, radio i u slučaju Petre Cvijić, u oba slučaja presudio je isti sudija Prvog suda - Nada Mihajlović.
Sin vlasnika TV PInk, Aleksandar Mitrović džipom izazvao nesreću u Ustaničkoj ulici u kojoj je poginula Andrea Bojanić(17)

Na pitanje „Blica” kako objašnjava toliki uspeh, Milisavljević odgovara:

- Ne mislim ni da sam uspešan, niti da sam neuspešan. Pokušavam da najbolje radim svoj posao u kom sam 28 godina. Inače, 90 odsto mojih predmeta odnosi se na saobraćajne nesreće i na naknadu štete iz istih - kaže Milisavljević, ne želeći da priča o svom cenovniku.

- Moja tarifa zavisi isključivo od broja suđenja.
Nesreća na Žabaljskom mostu koju je skrivio Branislav Gašić i u kojoj je poginulo 11 ljudi

Jedan od njegovih kolega kaže za „Blic” da u Srbiji postoji grupa advokata koja svoje usluge, kada su u pitanju saobraćajne nesreće sa poginulim, naplaćuje od 30.000 do 50.000 evra. Ta grupa, prema njegovim rečima, ima uhodan sistem koji godinama funkcioniše i povezan je s policijom i pravosuđem.

- Ta grupa lako može biti razotkrivena i sankcionisana, ali država još uvek nije pokazala volju da reši ovaj kriminalni problem - ističe naš sagovornik.

Najpoznatiji klijenti
Miško Milošević Na Novosadskom putu u Zemunu 17. maja 1998. udario i odbacio 40 metara automobil u kom su bili Milovan Anđelković i njegov unuk Dušan. Četvorogodišnjak preminuo od povreda. Iako je Milošević vozio 100 kilometra na sat (ograničenje 60km/h), oslobođen krivice, a osuđen deda Milovan Anđelković zbog nepropisnog skretanja. Veštačenje nesreće radio Institut „Kirilo Savić”. Presudila sudija Prvog suda Nada Mihajlović.
Dževid Fazlijevski Vozač tadašnjeg ministra za rad Slobodana Lalovića maja 2004. na pešačkom prelazu kod Kalemegdana udario i pregazio Anitu Kostov (na slici). Tek posle sat vremena se predao policiji i tada mu je izmereno 0,18 promila alkohola u krvi. Osuđen na samo godinu dana zatvora pred Prvim sudom u Beogradu, ali je predmet vraćen na ponovno suđenje.
Branko Pavlović Na mostu Gazela 6. juna 2003. velikom brzinom udario u automobil u kom su bili Milorad Banović i trogodišnji Nemanja. Pavlović pobegao sa lica mesta i izbegao alko-test, ali veštačenjem Instituta „Kirilo Savić” utvrđeno da je kriv deda poginulog dečaka. Presudila sudija Prvog suda Nada Mihajlović.
Petra Cvijić Optužena da je 9. januara 2011. automobilom udarila Slobodana Bajića u Vodovodskoj ulici u Žarkovu. Tužilac najpre tražio kaznu do 12 godina, kasnije predlagao deset meseci zatvora. Veštačenje radio Institut “Kirilo Savić”. Pred Prvim sudom oslobođena krivice 20. decembra.
Branislav Gašić Osuđen pred sudom u Zrenjaninu na deset godina zatvora jer je na Žabaljskom mostu preticao traktor, udario u autobus sa 18 putnika, koji je sleteo u Tisu. Poginulo 11 osoba. Vrhovni sud Srbije ukinuo presudu i predmet vratio na ponovno suđenje.
Aleksandar Mitrović Sin vlasnika Televizije “Pink” Željka Mitrovića osumnjičen da je 18. jula džipom u Ustaničkoj ulici izazvao nesreću u kojoj je poginula Andrea Bojanić (17). Istraga je završena, čeka se saobraćajno veštačenje i odluka da li će biti podignuta optužnica ili će Mitrović biti oslobođen krivice.".

Ima toga još onoliko , ne zaboravimo ni ono debelo vojvođansko čudovište , ministra što je ubio devojku na pešačkom prelazu u Beogradskoj vozeći švalerku na svom u džipu pa koja je samo sprdnja i od toga napravljena.

Ali goreg od ovog danas u Srbiji bilo nije , toliko otvoreno se keziti narodu u lice otvoreno lažući s onim " ko vas ebe , ne možete mi ništa" i javno osloboditi ovu seljačku polovnjaču Petru Cvijić koju nije pregazio samo onaj ko je požurio do apoteke i ovog zrikavog mulca od pinka , to se više ne viđa ni u tunguziji ...sem u srbijici.

Sta bi? Nista, verovatno jede, j.ebe i uziva u zivotu.

homme-cochon.jpg

Decko ubi onu devojku i pobeze sa mesta nesrece. Jel dobio bar ukor razrednog steresine. Zato Mitrovic ljubi Vucicevu bulju ipak je roditelj.

Sin Željka Mitrovića devojku džipom BMW odbacio 20 metara. Sigurno vozio ispod 50 kao sto je ustanovilo sudsko vece. Znaci ako nekog ocete da ubijete i imate imucnije roditelje samo ga pregazite i dobijete u najgorem slucaju kucni pritvor od mesec dana

Pa on je sin, crvenog, levičarskog tajkuna..ima pravo malo da divlja i tu tamo nekog ubije u Srbiji.
To mu dođe kao tradicija levičarenja u Sr

Ne znam vidiš li na šta sada liči Pinkov program. Jedina negativna predstava vladajućeg režima, i lika dotičnog se zbila tokom intervjua sa Jankovićevom, i to zato što žena ima neki prag bulšita.
U zadnje 3 godine, to je bila jedina negativna predstava nazadnjaka, i to zahvaljujući gafu i naravi samog velikog v.

Газда пинка биће доживотни дужник свакој власти и главном ,,газди" у Србији............. Тако се ствара зачарани круг послушника помоћу ког се држи цела земља у покорности

ocekivano sto se sorbskog pravosudja tice 2 godinice za tatinog sina

novinari su videli snimak na kojem devojka pretrcava na crveno. kriv je za prekoracenje brzine (62km/h a ogranicenje je 50) i nepruzanje pomoci. za to je kazna od 2-4 godine zatvora. dobice 2 jer je bio trezan i nedrogiran. ne vidim problem. iako zeljka organski ne podnosim. ni njega ni njegovu smrdljivu televiziju smatram da je kazna od dve godine primerena situaciji.

Nas narod patoloski mrzi uspesne i bogate i verovatno da se on pita mali bi dobio 40 godina zatvora.

Poslednja izmena:
novinari su videli snimak na kojem devojka pretrcava na crveno. kriv je za prekoracenje brzine (62km/h a ogranicenje je 50) i nepruzanje pomoci. za to je kazna od 2-4 godine zatvora. dobice 2 jer je bio trezan i nedrogiran. ne vidim problem. iako zeljka organski ne podnosim. ni njega ni njegovu smrdljivu televiziju smatram da je kazna od dve godine primerena situaciji.

Nas narod patoloski mrzi uspesne i bogate i verovatno da se on pita mali bi dobio 40 godina zatvora.

Jel vozio 62km na sat ili 62 preko ograničenja?

Prosto mi zvuči neverovatno da neko trezan i nedrogiran brzinom od 60km/h ubije nekoga na ulici.

Naravno. pod uslovom da ga vidis sa 100 metara i prikocis. devojka je zagazila na pesacki na njeno crveno kad je auto malog mitrovica bio na 50 metara od prelaza. Nije dobro ocenila brzinu kola koja su joj dolazila u susret i to je to. isto se i meni desilo ali je u pitanju bio motor. kako sam zagazio na pesacki (na moje crveno) video sam motor koji dolazi, i rekoh sebi ''ma prelazim''. kako sam to pomislio motor se stvorio na 20 metara od pesackog i umalo da me zvekne. sreca pa je motorista imao dobre reflekse i zaobisao me. verujem da je imao pajser, tacno bi zaustavio motor i izlemao me kao vola.

Naravno. pod uslovom da ga vidis sa 100 metara i prikocis. devojka je zagazila na pesacki na njeno crveno kad je auto malog mitrovica bio na 50 metara od prelaza. Nije dobro ocenila brzinu kola koja su joj dolazila u susret i to je to. isto se i meni desilo ali je u pitanju bio motor. kako sam zagazio na pesacki (na moje crveno) video sam motor koji dolazi, i rekoh sebi ''ma prelazim''. kako sam to pomislio motor se stvorio na 20 metara od pesackog i umalo da me zvekne. sreca pa je motorista imao dobre reflekse i zaobisao me. verujem da je imao pajser, tacno bi zaustavio motor i izlemao me kao vola.

Ако се вози брзином од 60 км како стоји у вештачењу са 50 метара раздаљине ако почнеш да кочиш и у крш ауту ћеш брзину смањити толико да у случају удара некога само обориш, али не силом која изазива смртне повреде, а камоли у Х5 који има одличне кочнице. Све то имплицира да је напаљени клинац возио много већом брзином него што стоји у вештачењу.

Баш као што је и тај баја на мотору испред којег си излетео ти возио сигурно суманутом брзином чим ти се приближио за тако кратко време како причаш

Ако се вози брзином од 60 км како стоји у вештачењу са 50 метара раздаљине ако почнеш да кочиш и у крш ауту ћеш брзину смањити толико да у случају удара некога само обориш, али не силом која изазива смртне повреде, а камоли у Х5 који има одличне кочнице. Све то имплицира да је напаљени клинац возио много већом брзином него што стоји у вештачењу.

Баш као што је и тај баја на мотору испред којег си излетео ти возио сигурно суманутом брзином чим ти се приближио за тако кратко време како причаш

Svejedno, i da me je lupio odgovarao bi za prekoracenje brzine jer sam isao na moje crveno.svejedno je da li je mitrovic isao 51km/h ili 151 km/h. ja sam video pre 10 godina gazenje kod londona. sa mozda 60km/h auto je bacio coveka 30 metara daleko. po slikama sa neta nesrecna devojka lezi pokrivena na mozda 15 metara od pesackog tako da nije tesko proceniti brzinu prilikom udarca. kazu da postoji neko pravilo da te auto odbacuje na duplo manju udaljenost u odnosu na brzinu- za prosecnu telesnu gradju. na primer ako te lupi sa 100 na sat letis oko 50metara ako si tezak 60-70kg.

Poslednja izmena:

Back