I sta bi sa Kosovom???

• Začetnik teme Začetnik teme Glog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Glog

Primećen član
Banovan
Poruka
516
- oni prethodni su to dogovorili, potpisali, mi samo provodimo sto su oni uradili - !!!

- mi kad smo to uradili, za njih smo bili izdajnici, sad kad to prihvataju patriote su - rjeci su ovih drugih!!!

Sta mi da kazemo??????

Je li to dogovorena taktika, korak po korak, stranka po stranka,
u psihologiji poznata kao efekat kuvanja zive zabe????

- oni prethodni su to dogovorili, potpisali, mi samo provodimo sto su oni uradili - !!!

- mi kad smo to uradili, za njih smo bili izdajnici, sad kad to prihvataju patriote su - rjeci su ovih drugih!!!

Sta mi da kazemo??????

Je li to dogovorena taktika, korak po korak, stranka po stranka,
u psihologiji poznata kao efekat kuvanja zive zabe????

Ево их ушла је жандармерија на север, видећеш за пола сата на ТВ-у.

Uvjek sam se pitao, na sta ce liciti taj trenutak kada tajni formalni dogovori i ugovori
budu morali pokriti postojece fakticko stanje, realnost!!!
Podvodio sam to sebi pod termin -neminovni sudar faktickog sa formalnim-!!!

Nisam ni predpostavljao da ce to sinhrono da odrade "ljuti neprijatelji",
vukuci narod kuzicom za nos, zato bez brige braco Srbi, "sve je pod kontrolom"!!!:per::per:

Cekaj batice, ali kostalo nas je to nekoliko milijardi evra, sigurno, od 2000 do danas, i???????

И много више пре тога, али да ми радимо у своју корист, имали би своје територије. Овако пошто смо глуп народ, склон издаји и продаји своје браће, протраћисмо Косово и сад нас боли туки... Сем оних пар ДСС-оваца који су водили оне "хуманитарне акције" личног богаћења из буџета, они молебанци што су крали по БГ-у, таквих је било и у претходним "патриотским" властима... Једино они сад можда мисле на Косово и жале што нема још...

Evo islo na vjestima, sjedice sa predstavnicima Kosova na svim forumima,
bez zvjezdice iznad natpisa Kosovo na tablama, ali ce zato biti zvjezdice u srpskim dokumentima!!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Zna se ko su ljubitelji zvezda i zvezdica!!!:per::per::per:

Placi sjebana zemljo!!!

Poslednja izmena:
И много више пре тога, али да ми радимо у своју корист, имали би своје територије. Овако пошто смо глуп народ, склон издаји и продаји своје браће, протраћисмо Косово и сад нас боли туки... Сем оних пар ДСС-оваца који су водили оне "хуманитарне акције" личног богаћења из буџета, они молебанци што су крали по БГ-у, таквих је било и у претходним "патриотским" властима... Једино они сад можда мисле на Косово и жале што нема још...

Cekaj batice, ne bi li neko iz vlasti za to i radi toga mogao bukagije omastiti??????
Zna se ko je vladao od 2000 do sad!!!

Back