ferbuar , 2035.god
Stanovnistvo teritorija koje su po modelu Kosova izasle iz Republike Hrvatske i Republike BiH , a zatim se spojile sa maticom Serbskom, zatrazilo je referendum na kome bi se glasalo o istupanju tih teritorija iz SrBske Imperije.Razlog - sklonost zitelja matice da sve sto je lose - naprave da bude jos gore.
Stanimir Dragisic , 35 , Banjaluka - Pre 2008 , deca su u skolama ucila engleski i francuski , imala racunare po skolama,isli smo na letovanje,zimovanje...Ovo sad je Uzas,Imperator Kostunica je doveo zemlju u propast.
Milunka Stanojkovic , 42 , Doboj - Zelim referendum.Obecali su nam Evropu sa Srbijom.Obmana.Moja deca uce ruski a na casovima domacinstva uce da vezu goblene i kako se muzu krave.Imperatora Kostunicu,Premijera Ilica i generalnu sekretarku Cecu treba da je sramota.
Dragomir Brdjanin , 25 , Virovitica - Pre neki dan sam gledao slike mojih roditelja iz mladosti.Bio sam skoro u Beogradu , i to nije Beograd sa tih slika.Na Trgu Republike je ogromna skulptura Imperatora Kostunice kako u jednoj ruci drzi macku a u drugoj daljinski , a nekad je tu stajala statua , kako smo ucili u skoli ,neke totalno marginalne licnosti iz serBske istorije.
Jagoda Ristanovic , 12 , Dubrovnik - Tetka mi je pricala da je ovo nekad jako lep grad , dolazili su turisti iz celog sveta.Volela bi da sam zivela u to doba.Sada je nivo radijacije u moru jako veliki,jer nam je tu mala ruska pomorska baza,ima samo oko 200 podmornica , nosaca aviona i borbenih brodova.
Sada nam je najveca zanimacija da posle 9 uvece , kad stupi na snagu policijski cas,saplicemo pijane ruske vojnike.
Dragojlo Veselinovic , 56 , Osek - ex Osijek - Secam se , sve je pocelo lepo.Stvorili smo Veliku Srbiju ,Krajine su se prikljucile matici,ali je tadasnjoj vlasti nedostatak Kosova predstavljao nesto sto je gorelo pod nogama.Ni danas mi nije jasno kako se taj performans OBRAZA sa bodljikavom zicom oko Srbije,koji je trebao da traje 24h,oduzio do danasnjih dana...O Boze,ima li nam spasa...
Veliko Otazbinski Otacastveni Odbor , na cijem je celu Imperator Kostunica , odbacio je mogucnost referenduma uz obrazlozenje da je to jos jedan pokusaj NATO placenika,masonerije i vanzemaljskih snaga da porobe jedini slobodan narod na Ravnoj Ploci Zemlje.
Premijer Ilic tvrdi da narod zivi dobro . U to se uverio proslog vikenda , dok je na srednjoskoj ekskurziji pokazivao kako se rade integralne jednacine sa dve nepoznate , uz pomoc kazana za rakiju i dva jagnjeta.
Ministar finanansija Bogoljub Karic poziva narod na jedinstvo , kao i na jedinstvo mobilne i fixne telefonije.Ko nema 3 postpid broja,porez na vazduh ce mu biti povecan za 15 posto.