Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
`De si tebra 
Oni su jos i mila majka za ovu eroziju...

Oni su jos i mila majka za ovu eroziju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da nisam gledao Dark knight rises...sine koji tresh od filma...![]()

Jebbo avendžerse, ja gledao ledeno doba 4 u bioskopu![]()

znam sad bas gledam... ebem ti neinformisanost
jesi gledao? kakav je? jel mocan?

Мени се допада како је Нолан урадио претходна два филма па верујем да ће и овај нови...Da nisam gledao Dark knight rises...sine koji tresh od filma...![]()
Jebbo avendžerse, ja gledao ledeno doba 4 u bioskopu![]()

cao Darsi
ma ovaj novi Betmen je zivo sranje... nisam ga gledao niti cu (kao ni prethodnog)
smuci mi se sve kad vidim kako su mu i odelo 'modernizovali'... bljak
to nije taj Batmen kojeg smo svi voleli

Знаш како, ја волим ту врсту филмова и мени је био одличан.
И глумци су добри, а и радња држи пажњу све време.
Хулк је закон...
Сваком бих препоручио да га погледа...

Мени се допада како је Нолан урадио претходна два филма па верујем да ће и овај нови...
Јеси ли гледао Диктатора?
Ја сам то последње гледао у биоскопу...
Oho Ricky
Ma ja sam to gledao da bih ispostovao onog klinca u sebi koji je odrastao na stripovima i super-herojima...ali ono je mega izmet...
Igram abera sjutra u Novome Sadu, da znas![]()

Nisam, retko idem u bioskop, čak mislim da je ovo prvi put posle pet godina da sam išao.. I to slučajno, išo sa devojkom gradom i video poster i kao - ajmoЈеси ли гледао Диктатора?
Ја сам то последње гледао у биоскопу...

Ma sumnjam druze, ovo je tanko dosta, mozda sam ja puno ocekivao pa sam malo vise razocaran jer je dvojka bila vanserijska...
eee ozbiljno? a ja nisam u Novom Sadu ebg... u Banatu sam trenutno![]()

Nisam, retko idem u bioskop, čak mislim da je ovo prvi put posle pet godina da sam išao.. I to slučajno, išo sa devojkom gradom i video poster i kao - ajmo![]()

De si Darsi
Nisam, retko idem u bioskop, čak mislim da je ovo prvi put posle pet godina da sam išao.. I to slučajno, išo sa devojkom gradom i video poster i kao - ajmo![]()

Pa da, bice fina kvota, mogu da ih nakantaju nadam se kod kuce, Rapid je bulja...
Pa sta radis u Banatu, kakva je situacija, jel ima raskalasnih i neobuzdanih pripadnica neznijeg pola?![]()

Па не мораш да га гледаш у биоскопу...![]()

Pa da, bice fina kvota, mogu da ih nakantaju nadam se kod kuce, Rapid je bulja...
Pa sta radis u Banatu, kakva je situacija, jel ima raskalasnih i neobuzdanih pripadnica neznijeg pola?![]()

Hah, istinaOnako sam te razumeo.. Nisam gledao, video sam trejler i deluje zanimljivo, ona trka na sto metara i sl..
![]()
Cao, cao
E gledao sam drugu sezonu GOT, dobra je...

Meni je druga sezona bila bleda prilično, pokvarili su mi je što su uradili Stanisa onakvog, uveli religiju, rešili se Renlija onako nemaštovito.. Baš mi je išlo nizbrdo.. Ali deveta epizoda.. auuuu.. Deveta epizoda vadi celu sezonu, gledao sam je oduševljeno, treptao nisam![]()
Meni je druga sezona bila bleda prilično, pokvarili su mi je što su uradili Stanisa onakvog, uveli religiju, rešili se Renlija onako nemaštovito.. Baš mi je išlo nizbrdo.. Ali deveta epizoda.. auuuu.. Deveta epizoda vadi celu sezonu, gledao sam je oduševljeno, treptao nisam![]()
ja zivim u Banatu
aaaa ja kontao ti dolazis u Novi Sad
ima bratac devojcica, kupaju se u recici a ja ih samo snimam![]()