fellicita
Aktivan član
- Poruka
- 1.169
profiterole..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma onaj shto trebam za vikend s njim na pivo, naletio slucajno za ime Bozije bash u kafic gdje ja pijem kafu stalno i ono prvo shto sam bila gadna, drugo dodje s nekom ribom...mislim ona je gadnija od mene u svakom slucaju, i neam pojma ko je kucka, ubicu jei tako je on pio kafu s njom, ja buljila
i tako
i sad kapiram da je to ova jedna riba, djevojka njegovog najboljeg druga, al' toj ne mogu profil da vidim na fejsu da vidim slikejao shta sad radim po fejsu da iskopam njemu ruznu njushku
![]()

i sta te briga ako si bila gadna ako je ona gadnija od tebe 
) i boli te uvo ko je...njega ufati na vec predvidjenu foru a ona ce da pomoli vec negde facu Aaaauuuu...pa stvarno u najmanju ruku nezgodna situacijai sta te briga ako si bila gadna ako je ona gadnija od tebe
Elem otarasi je se za vikend ( aman gde covece toliko da cekas, zar nisi mogla nikako ranije) i boli te uvo ko je...njega ufati na vec predvidjenu foru a ona ce da pomoli vec negde facu
![]()

nek' on ulozi stan i pitona 
Znas sta.....bas imas strpljenja![]()
))) nishta na presing, ne znam shto, al' isprepadam muzijake dominacijom a nishta josh i ne uradim 

Moracu poceti da hvatam beleske kada pricam sa tobom...tri puta citam zadnju recenicu da si docaram situaciju
...za post iznad...

evo, vegetiram![]()
brate, ko su akteri španske gore navedene serije?
mislim, ono, jel i tu zlikovci (ta kučka) imaju po 2 imena?