Дади
Poznat
- Poruka
- 8.502
ma nemam uopste veze, one koje sam imala nisam htela te profesije, to je tvoja struka i pljaova, to me ne zanima
vis da mi ne valja razmisljanje sad bi me uvalili na neko radno mesto ne bih ni ja znala sta radim al imam platu i prijavual kad bih ja mogla tako, jjebi ga fali mi neka daska u glavi al ne bih se menjala nikad, i da mogu da vratim vreme opet ne bih izabrala to
a ko sto rekoh po zasluzikad mi je stalo ja predem kad nije luftiram kandzice
![]()
nažalost ja sam hteo filozofiju da upišem ali nisam imao pravo izbora kao ti
tako da..možda meni jeste sređen posao kad završim fakultet ali ti si daleko srećnija osoba...jer si imala slobodu da biraš šta ćeš da studiraš 
to su planski upisani momci, to je ono sve mi je sredjeno samo dajte diplomu da bude legalno![]()
pa o tome ti i pričam..a takvih je mnogo u mojoj struci...čak šta više..moja struka i nije baš jedna od onih najpoštenijih ako ćemo iskreno..sve se u ovoj struci tako radi...čak i u sudu...niko te ne pita za znanje ve te pitaju koga znaš...
al kad bih ja mogla tako, jjebi ga fali mi neka daska u glavi al ne bih se menjala nikad, i da mogu da vratim vreme opet ne bih izabrala to
zna se cim kazes - a evo zamlate 

tako da sad raspisujem konkurs za svalera al brate ovog puta me necete zeznuti odma da se naglasi da mora da bude bogat