Дади
Poznat
- Poruka
- 8.502
o čemu vi ludaci jedni raspravljate u tri ujutru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nije bitno koji fakultet završiš nego koliko znanja poneseš sa sobom

tacno i zato i postaje bitno dal je privatni i drzavni jer na privatnom ne mozes da dobije taj kvalitet znanja ko na drzavnom
i ovako onda dobijes kvaku 22![]()

a da li ti znaš da u ovoj zemlji postoje dva privatna fakulteta koja su u svojoj struci najbolji u zemlji...bolji od bilo kog drugog državnog... čak je vođena i emisija na b92 čini mi se gde je gospodin gašo knežević izjavio da su to dva fakulteta koja su u vrhu srpskog obrazovnog sistema
inače jedan je pravni a drugi je računarski..jel znaš možda o kojim je fakultetima reč?

Naravučenije, nikada , ali nikada ne treba generalizovati
a najveća je ironija što ja poznajem par ljudi koji su završili onaj nesrećni braća karić fakultet a imaju poslove od kojih vilica pada na pod...što zbog zahtevane stručnosti to zbog plate![]()

ja ti dam pare u dzep a ti izadjes na tv i kazes juce sam svojim ocima vido vanzemaljca bio je roze na crvene strafte
de nadje gasu jjebo te mis pa taj je provaljen jos pre nego sto je doso na to mesto![]()

idi u dupe najstariji

idi u dupe najstariji
ja mislila ti jacobovih godina i da si zavrsio vec odavno, a ti pile malo
ja 87
pa izvinjavam se zaboravih da naglasim bg univerzitet ns kazu da je ok i niski kazu da je ok, kg i mitrovica se zna da je ko letnji raspust
nego nisam naglasila ali najvise kad se povede ta tematika mislim na bg univerzitet njega najbolje poznajem i zna se da je naj u vecini slucajeva

teoriju možeš da okačiš o ******...a fora je što ovi sa uniona uzimaju jako dobre poslove...to znam jer ih ja lično gledam kako mi pričaju gde su se zaposlili 
e da i zaboravih
ova grana koju je on pomenuo to su smesni privatni faksovi
ja sam i govorila o takvima, lepo pise takvi ko ti i takvi ko tvoji faksovi
ne znam kakva je situacija na tim koje si pomenuo
znam za ove u bg marketing i slicna njesra da je jos uvek na nizem nivou od srednje skole i po kriterijumu i po tezini
a dal ce oni biti za deset god jaci od drzavnih ne znam ako budu dobro, al sada je glavna fora idem tamo jer necu da se cimam a ocu diplomu

hahaha pa molim lepo najstariji sam na papiru![]()
a ovo boldovano: i ja se slažem sa tobom..smatram da je državni pravni u beogradu najbolji...ta takmičenja ništa ne određuju..ali moram primetiti da se stav profesora itekako zasniva na političkom opredeljenju i da jako vrše uticaj na studente...i nekako stičem utisak da se najveći radikalizam u svakom pogledu rađa baš na tom fakultetu...
tako da generalno moje mišljenje je da je taj fakultet po meni daleko najbolji u zemlji ali i da daleko najviše zla godišnje izbaci na ulicu
nekako ako gledaš realno najagresivniji po pitanju određivanja ko valja, šta valja,šta treba i šta ne trba su sa tog faksa studenti...a to ne treba da se radi čak iako je istina..jer se tako diskriminiše sve veći broj mladih..a to izaziva podele...podele koje se kasnije u praksi odraze loše..jer se drže klanovi onda...
a fora je što i ti i ja znamo da je što se prava tiče praksa majkateoriju možeš da okačiš o ******...a fora je što ovi sa uniona uzimaju jako dobre poslove...to znam jer ih ja lično gledam kako mi pričaju gde su se zaposlili
hebeš tu priču moja metlo.. ionako i ti i ja znamo da je faks goli ****** i da veza vrti igru... kasnije i ti što manje znaju dobiju bolje poslove...pa dok ti i ja lupamo pečate na pultu neko vodi internacionalne sastanke..a on će vremenom zbog toga da stekne daleko veće znanje od nas...to je realnost življenja..
vise kvalitet nije bitan na zalost, ali eto rekoh ti ima nas tako jos sacica ljudi kojima je to bitnije, pa dokle stignemo 
a hebi ga i sa ovim se moram složiti...ti singidunumi i ona privredna akademija u ns ..brate tamo za domaći dobiješ 8
istina jeste..ali nekako mislim da ako budemo to previše pričali..samo ćemo sebi zlo naneti...jer tamo idu ljudi kojima je posao već sređen...niko nije lud da završi megatrend i onda da ide sa tom diplomom na konkurs za posao...
posle zavrse u butiku, ili peru sudove u londonu.... zali boze silnih para mgli su evropu da obidju turisticki da malo poboljsaju svoju opstu kulturu veca bi bila korist 
znam odlicno kako funkcionise ta surova realnost, al ko sto ti rekoh zilava sam ja travka lelaujam se na vetru al pustam dubok koren, ne dam se![]()
velika mi je mana sto nisam ljiga, gledam ih i ne cenim ih a znam da bolje prodju od svih nas koji se vodimo nekim drugim idealima, bem ja nas tako blesavevise kvalitet nije bitan na zalost, ali eto rekoh ti ima nas tako jos sacica ljudi kojima je to bitnije, pa dokle stignemo
![]()
da li je poslovni ili karakterni 

ima i tih budala i to sam videla, ne znam sta im je ali ih ima, manjina, to su neke zamlate kojima je tata reko aj barem nesto zavrsi molim te evo platicu samo daj nestoposle zavrse u butiku, ili peru sudove u londonu.... zali boze silnih para mgli su evropu da obidju turisticki da malo poboljsaju svoju opstu kulturu veca bi bila korist
![]()
kako bre najstariji na papiru.... od ovih koji su caskali veceras na ovu temu jacob je nastariji....osim ako nisam nekoga propustila![]()

kvalitet se uvek cenida li je poslovni ili karakterni
samo što se poslovni stiče praksom a karakterni životom
a praksa se određuje vezom a ne znanjem sa fakulteta...i to je najžalosnije...
imaš dobro razmišljanje..malo si previše surova ali si mi na profilu sad objasnila zašto pa razumem
nadam se samo da imaš dobru vezu za posao hahaha![]()
al kad bih ja mogla tako, jjebi ga fali mi neka daska u glavi al ne bih se menjala nikad, i da mogu da vratim vreme opet ne bih izabrala to
tako mi macijeg roda 
a vidiš ja znam par momaka koji su završili tu nesrećnu privrednu akademiju i sad vode pravna odeljenja u firmama ili su nasledili očevu kancelariju pa se iživljavaju nad drugim advokatima u istoj...ma..ko ga hebe...život je čudo...nikad se ne zna kako ćeš završiti![]()