i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekaj...stani...aj polako da uhvatim :zcepanje:
Treba da ga napijes jerbo....
I da li su mu neke stvari jasne ili bi da ih razjasni? :think:

trebam da ga napijem i da ga iskoristim :))))

i sad mi cestita rodjendan, i ja kazem da sam ga kontala zvati na cugu, da imam litru viskija, kaze on ne moze viski da pije ne sjeda mu, ali moze rum, kao popijemo po pola flashe i dobri smo, ja mu kazem da cu da prebijem nekoga ako popijem toliko, i on mi odgovara kao, mislim da cemo se medjusobno isprebijati jer je rum sexy, [a ono oboje volimo mali taj grublji seks] :))))) i sad me zanimaaaaa da l' se zayebava ili ne :D

trebam da ga napijem i da ga iskoristim :))))

i sad mi cestita rodjendan, i ja kazem da sam ga kontala zvati na cugu, da imam litru viskija, kaze on ne moze viski da pije ne sjeda mu, ali moze rum, kao popijemo po pola flashe i dobri smo, ja mu kazem da cu da prebijem nekoga ako popijem toliko, i on mi odgovara kao, mislim da cemo se medjusobno isprebijati jer je rum sexy, [a ono oboje volimo mali taj grublji seks] :))))) i sad me zanimaaaaa da l' se zayebava ili ne :D

Bem ti rum...sad mi dodje da posaljem nekoga po rum :zcepanje:...mada sto je i on pi*ka ako mu se pije rum neka donese kao poklon ...joooooj nista ne znaju :dash: sad citava drama jer je decko smotan :roll:...potrudi se da mu izadje na nos kada ga se docepas :lol:
Eee daa...srecan rodjus od mene...fala ne mogu rum :D :cmok2:

Bem ti rum...sad mi dodje da posaljem nekoga po rum :zcepanje:...mada sto je i on pi*ka ako mu se pije rum neka donese kao poklon ...joooooj nista ne znaju :dash: sad citava drama jer je decko smotan :roll:...potrudi se da mu izadje na nos kada ga se docepas :lol:
Eee daa...srecan rodjus od mene...fala ne mogu rum :D :cmok2:

ma nije smotan, mislim znamo se dugo, uvijek neshto nedoreceno izmedju nas...al' znam mu inace nastup, zato sam i kontala da nema tu nishta, sad mi obecava prebijanja neka medjusobna, to ne zvuci ni malo loshe.... vidjecu kako bude..

a rum je moj predlog i ja ga donosim, nije ni opcija da ga on donosi, a druga stvar znam mu finansijsko stanje i sve, ne bih mu ni dozvolila da donese rum...

jao slusa keva neku emisiju i kaze neki genije
"ja se secam reci naseg akademika (pa kaze ime, nisam obratila paznju koje) koji je izjavio jednu vrlo pametnu stvar - internet je izmisnjen da bi se naskodilo srpskom narodu, sve to google, you tube i ostalo sve je smisljeno da se spijunira i unisti srpski narod"

:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back