Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
Lu legendo
Gde si bre, na kom su ti filmovi?
Gde si srce
Filmovizija prijatelju,pa laganica,malo ovo,malo ono 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lu legendo
Gde si bre, na kom su ti filmovi?
Filmovizija prijatelju,pa laganica,malo ovo,malo ono 
Gde nisam Ricky
Evo spremam se da kuntam, a voleo bih da zaglavim pod tusem sa izvesnom devojkom
Sta ti radis, nema te k`o da si poskupeo?

Da mahnem ovim momcima pa da idem da gledam neke eksplicitne filmove![]()

pa de si Lunice
znaci tako, javis se i pobegnes... nema veze, idi gledaj filmove... nek te oni ucine srecnom, kad vec mi nismo u stanju![]()
A i keks sam htela da ti dam ....Jbg 
ih ko ne bi
nema me brate, obaveze, ispiti i jos neke stvari ebg
kakav si ti? imal sta novo?![]()
za sve ste vi kriviPa bezi bre izdajnice ....Samujem sama samotnim nocima i nigde nikoga a kad hocu malo da smugnem da gledam filmic,odma mi igras na emocijeA i keks sam htela da ti dam ....Jbg
![]()

Ma ima pimpek. Sljakam, vikendom se ruiniram.
Ove godine sam zacrtao neke stvari, sto manje gluposti i posla a sto vise kinte.
Na ovaj ili onaj nacin, to ostvariti moram!akve ldinki?

Filmovizija je prestala sa emitovanjem filmova i serija do daljnjeg... za sve dodatne informacije posetite nasu facebook stranicu:
za sve ste vi krivi

ajde razmisli,mnogo bi mi znaciloa jel? pa ako je keks u pitanju onda mozda i mogu da ti oprostim ovo sve![]()

Ma laganizza, narezacu ti ja koji oces film, prava sam riznica mudrosti i kolekcionar
Moram picim, laku noc prijateljice i prijatelji, titovi pioniri i pionirke, drugarice i drugovi.
Ajde,lepo spavaj dragi Darsi

Ma laganizza, narezacu ti ja koji oces film, prava sam riznica mudrosti i kolekcionar
Moram picim, laku noc prijateljice i prijatelji, titovi pioniri i pionirke, drugarice i drugovi.

Gledacu Preljubnike 
necu,ja sam verna samo jednomGledacu Preljubnike
![]()

Ma ima,ali sve sam to gledala..al vidis da te filmovizija izneveri
hahaha... ako nema sta bolje...![]()
ufff... jedva cekam![]()
ocekivanja su obostrana