Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
sto bre? za malo novca sa strane ljudi rade, vicu, histerisu, puste koju suzu![]()
Za ovakav dijabolizam nema opravdanja!
Kako gotivim da pisem na ovoj temi...

Ja i ti smo ovde glavne njuske...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto bre? za malo novca sa strane ljudi rade, vicu, histerisu, puste koju suzu![]()

sta je to na pinku?
Sad sam opet da pišem nasumice ko sinoć - što šta fali, baš je super, al sam rešio da ipak nećusta je to na pinku?
Ogav neki, neki se varaju, psuju, jure...voditelj neki trandza, lik se zove Karamela eeej...

Sad sam opet da pišem nasumice ko sinoć - što šta fali, baš je super, al sam rešio da ipak neću
A, Balkanske prevare, preljubnici, tako nešto, gledao sam to.. Zanimljivo mi je gledati zbog glume, i zbog tih reakcija dajem jedno 10% šanse da je ono realno.. Jer jednostavno, onako glupe reakcije i onako glupe svađe se po meni ne mogu odglumiti, po meni onako ljudi reaguju u RL kada se pokače, pričaju neke gluposti a niđe veze![]()

I to sam video, neverica sta sve ljudi rade i snimaju. Odbijam da verujem da postoji onako nesto
Kad god mi zvekne bedak sto neke stvari u zivotu nisam uradio ovako ili onako, setim se ovih njuski i bude mi malo bolje...

Kako su im genijalne neke fore, ono, praćenja, prismotre, prisluškivanja.. Al vole da ih izukrštaju i isprespajaju, ćerka lika koji je pozvao detektive je sestra njegovog strica iz braka sa bivšom ženom njegove ujne i vara svog muža se njegovim bratom blizancem a koji je ustvari ćerka njenog teče oO
![]()

više jer niko kuću nije mogao da pogodi nego što sam ja dobar, ali biram da ne pričam na taj način.. I udario sam jedno šest stotina banana.. i najjače od svega, šibao je takav vetar da smo se naelektrisali skroz tako da, kada god sam primakao ruku konstrukciji, obruču ili ruci igrača dok sam igrao odbranu, počeli bi da varničimo
Osetio sam se malo kao Zevs - spržiću svakoga ko krene na ulaz