И Новак, највећи Србин данашњице, пумпа!!!

nije stvar u tome. On je sampion. Pitanje je kako bi ti i ja reagovali da imamo velike pare ... nego stvar je necega drugog. Ako to vec radi nek cuti i nek ne moralise ..
Новак јесте шампион, али у тенису.Није нешто нарочито паметан ван тениског терена.

Новак јесте шампион, али у тенису.Није нешто нарочито паметан ван тениског терена.
Realno mogao je lepšu ženu da odabere, mada mu je sužen izbor bio jer je bio poznat pa bi ga svaka gledala kroz novac. To što je bio pod nadzorom Gurua verovatno je ostavilo posledice.

Новак је некада био јак и моћан.Сада га на терену преслишавају Синер, Алкараз, Зверев и једва се одржава у првих 10 тенисера.Некако је логично да нејаки Новак, на силазној путањи, сада подржава пумпаџије.

Зато вас подржава Типсаревић, у напону снаге, па сте му дали оне новакове терене за СНС школицу.

Ako sekta krene na Noleta, svi znamo kako ga inat pokreće!!!
Guru ga pokreće, dakle ko je sektaš :zcepanje:
1751443304872.png

On 14 September 2022, Bodiroga was officially named EuroLeague Basketball's new President
Strani plaćenik,izdajnički ološ!!!
Svaka čast gospodinu na njegovoj veštini baratanja loptom ali ovo s čime se mi susrećemo jeste društveni i bezbedonosni problem.Ne vidim da je predmetni neki autoritet u toj sferi.

Svaka čast gospodinu na njegovoj veštini baratanja loptom ali ovo s čime se mi susrećemo jeste društveni i bezbedonosni problem.Ne vidim da je predmetni neki autoritet u toj sferi.

Ni "najbolji" student prava i slabi student kosarke....nije strucnjak za bezbednost...pa opet komanduje svima...

Pustili smo majmuna u tenk..
Kusturica to poput Simpsonovih davno predvideo...

images

...

Тесла да је остао на Балкану морао би да оре земљу и празни септичку јаму. Нема баш много везе само са гласачима снс.
Tacno.

Kazem ti da bi popljuvali i rodjenu majku a ne Teslu...

Back