Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.707
Strani plaćenik,monegaški špijun,izdajnički ološ!!!!![]()
Kad im spusti jedan drop shot u Zemunu...u dublu sa Drakčetom...

Jaooo, a onda uzmem kokice i gledam Kolegijum na Informeru...

...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strani plaćenik,monegaški špijun,izdajnički ološ!!!!![]()

Није, него ако је то већ урадио у Монте Карлу онда нек ћути. Шта се прави паметан.Strani plaćenik,izdajnički ološ,zapadni špijun!!!!

Па што Ђоковић не тражи демократију у Монаку, тамо влада неки принц.Када Новак не може да заведе демократију у маленом Монаку, како ће је увести у Србији?Није, него ако је то већ урадио у Монте Карлу онда нек ћути. Шта се прави паметан.
Tko zna, možda čovjek supruzi javlja da ne zaboravi djeci napumpati gume na biciklima, a djeca se vesele.
Realno Djokovic je u zivotu toliko postigao da ga boli uvo za misljenje bilo koga. S jedne strane ima pravo, s druge strane nece imati meru.Па што Ђоковић не тражи демократију у Монаку, тамо влада неки принц.Када Новак не може да заведе демократију у маленом Монаку, како ће је увести у Србији?
Не може ниједан спортиста бити највећи Србин данашњице.највећи србин данашњице и није нека јака ствар
Pa da, evo i sam kaže da to pumpanje nema veze s politikom već muzikom.
Mi imamo Bodirogu, oni Tomaševića, mi Žoca, oni Jakovljevića :sjajno: :sjajno:Mi imamo Novaka, oni imaju Janka.
Da, da...to je...
Vec vidim naslove na sportskim stranama Informera "NOVAK U SETOVIMA 3:1 (crko dabogda..)"
...
i malom deteu je jasno da sam odlazak u Monte Karlo a da ne zivis tamo jeste izbegavanje poreza ... ima pravo na to .... al nek se ne pravi pametan da niej izbegavanje poreza i nek ne moralise sa pumpom.Таксисти .. адвокати .. плаћају паушалац а не по промету
Тако 'заједница' остаје закинута за милионе евра
Посебна прича су фриленсери појединке/инци и компаније који не плаћају порез као у иностранству
Ту је реч о десетина милиона евра
Тако да највећи срби су онај који не плачају порез у Србији а раде у сербији
Ћоковић паре зараћује у иностранству и новац који је његова породица и он уложили у себе
да би доашо у ту прилику подпуно оправдава његово понашање
Сви који порез не плаћају у србији а раде у србији само користе своју 1 000 000 лојАВност и Конформизам
и имају најмање права да приговарју било коме
Ту је и суштина приговора тих ! 000 000 ПЗНИДоваца ...
Тесла је живео и радио у Марибору, Грацу, Прагу, Будимпешти, Паризу и Стразбуру, па није остао ни у њима.Тесла да је остао на Балкану морао би да оре земљу и празни септичку јаму. Нема баш много везе само са гласачима снс.
A jel? A lepo vam je bilo kad ste se qurchili sa Tipsom, Kešeljem i sličnim zgubidanima.Док је био на врху и у зениту своје каријере, није се бавио политиком, и није злоупотребљавао тениски терен за политичку промоцију било које опције.
Да је паметан, не би се петљао у политику, и не би исказивао своју припадност било којој политичкој опцији, јер то може само да нашкоди његовом имиџу.
i malom deteu je jasno da sam odlazak u Monte Karlo a da ne zivis tamo jeste izbegavanje poreza ... ima pravo na to .... al nek se ne pravi pametan da niej izbegavanje poreza i nek ne moralise sa pumpom.
Таксисти .. адвокати .. плаћају паушалац а не по промету
Тако 'заједница' остаје закинута за милионе евра
Посебна прича су фриленсери појединке/инци и компаније који не плаћају порез као у иностранству
Ту је реч о десетина милиона евра
Тако да највећи срби су онај који не плачају порез у Србији а раде у сербији
Ћоковић паре зараћује у иностранству и новац који је његова породица и он уложили у себе
да би доашо у ту прилику подпуно оправдава његово понашање
Сви који порез не плаћају у србији а раде у србији само користе своју 1 000 000 лојАВност и Конформизам
и имају најмање права да приговарју било коме
Ту је и суштина приговора тих ! 000 000 ПЗНИДоваца ...
Врло мало тинејџера је могло да приушти да се пресели у Монте Карло почетком 2000-тих.i malom deteu je jasno da sam odlazak u Monte Karlo a da ne zivis tamo jeste izbegavanje poreza ... ima pravo na to .... al nek se ne pravi pametan da niej izbegavanje poreza i nek ne moralise sa pumpom.
nije stvar u tome. On je sampion. Pitanje je kako bi ti i ja reagovali da imamo velike pare ... nego stvar je necega drugog. Ako to vec radi nek cuti i nek ne moralise ..Врло мало тинејџера је могло да приушти да се пресели у Монте Карло почетком 2000-тих.
A jel? A lepo vam je bilo kad ste se qurchili sa Tipsom, Kešeljem i sličnim zgubidanima.
Cek.... sa'ce Tihi, krivi stojko i kesual da ti objasne da je djokovic ispodprosecni propali sportista.
Новак је некада био јак и моћан.Сада га на терену преслишавају Синер, Алкараз, Зверев и једва се одржава у првих 10 тенисера.Некако је логично да нејаки Новак, на силазној путањи, сада подржава пумпаџије.