... I ne znam šta ću kad me uhvati moj očaj ...

....pa uzmem nesto gde treba da se potroshi snaga,naprimer plocice u kupatilu,ili izribam sporet da se cakli...hodanje uz stepenice takodje pomaze...samo ne sedim i shizim :lol:deshava se da uzmem sve moguce cipele i temeljno ih ocistim,namazem imalinom i josdh kojecim,posle ih dugo glancam...da se cigance ogleda:lol:i u tom budem zadovoljna postignutim i josh me nervoza prodje:super:

čime lečite nervozu?
onu trenutnu, nadošlu iz besa ili dosade ili nebitno čega?

..pitaše me u teretani šta sam to trenirala ranije ..kažem ja njima i pitam zašto pitaju ..kaže vidi se na meni da sam nešto trenirala ...
..dokazano je da neuroni u kori v.mozga reaguju ne samo na impulse iz spoljašnje sredine, već i na impulse nastale pokretanjem tetiva,mišića, kapsula zgloba ..nervni sistem izgleda djeluje kao jedna cjelina ... podjednaka aktivnost neurotransmitera na periferiji (nervna vlakna nakon odvajanja i izlaska iz medule spinalis(kičmene moždine)) i u centru (neuroni sa svojim nastavcima u mozgu i kičmenoj moždini) dovode do ravnotežnog stanja ... Neurotransmiterski disbalans u centru, ili nervoza se popravlja akcionim potencijalima sa periferije ..energija potrebna za balans se dobije radom i stimulacijom nervnih vlakana preko mišićno - tetivno - zglobne aktivnosti ..nedostatak na jednom mjestu zahtjeva pojačanu aktivnost na drugom ... tako nekako ...
..kad se razbolimo kasno je za prevenciju ...:cistinaocare:

....pa uzmem nesto gde treba da se potroshi snaga,naprimer plocice u kupatilu,ili izribam sporet da se cakli...hodanje uz stepenice takodje pomaze...samo ne sedim i shizim :lol:deshava se da uzmem sve moguce cipele i temeljno ih ocistim,namazem imalinom i josdh kojecim,posle ih dugo glancam...da se cigance ogleda:lol:i u tom budem zadovoljna postignutim i josh me nervoza prodje:super:
Dođi kod mene , leba ti :super:

ako volis sum vode i smiruje te imas predispozicije ka sizofreniji
:worth: Ma daj. :hahaha:

Back