- Poruka
- 73.487
vota fak brate? Sta to koji k znaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cak i ja to znamvota fak brate? Sta to koji k znaci?

A si je postavio - svaka cast!vota fak brate? Sta to koji k znaci?
zar to nije bilo IRL ?Cak i ja to znam
To znači da voliš da se upoznaš sa nekim spontano uzivo u stvarnom životu ne preko mreza.
Znaci da je odmah izbrisem iz kontakta jer je to na startu skrnavljenje?Cak i ja to znam
To znači da voliš da se upoznaš sa nekim spontano uzivo u stvarnom životu ne preko mreza.
Toliko napredan bas nisamzar to nije bilo IRL ?

Baš si naivanI ja samo organically, davno doneta odluka. Izvinjenje za sve koje kuliram po pepeu, ako se sretnemo u gradu, sretnemo![]()
Ne bre jesi lud.to je najlepše.mi smo ipak stara skola.spontano najbolje.ove mreže zatupljuju onu car slučajnog razgovora i nagle hemije.Znaci da je odmah izbrisem iz kontakta jer je to na startu skrnavljenje?
Jesi ti CIA bebo? Kako, pobogu, da nađem nečije koordinate?Baš si naivan
Nije teško naći nečije koordinate
Bup... Slučajni susret!
Pa kako onda ako voli ogranski da se upozna a upoznali smo se neorganski?Ne bre jesi lud.to je najlepše.mi smo ipak stara skola.spontano najbolje.ove mreže zatupljuju onu car slučajnog razgovora i nagle hemije.
Aha sada kontam.Pa kako onda ako voli ogranski da se upozna a upoznali smo se neorganski?

Money money. Ako neko Baš želi tu su privatne agencijeJesi ti CIA bebo? Kako, pobogu, da nađem nečije koordinate?![]()
Ma da, ne mogu da desifrujem. Deluje mi na startu kao komplikovana i neshvacena licnost sa pop frazama.Aha sada kontam.
Ja mislio sreli ste se negde na ulici slucajno
Pa oce uzivo da se upoznate.
To je vec tvoj stil.
Prvo ih sarmiras rečima a onda na delu uz kafu.
Nije bre to organik.Money money. Ako neko Baš želi tu su privatne agencije![]()