I HATE GRAND!!!

DeteSunca:
Pa sranye koje plasira crnačka zajednica iz SAD-a u obliku hip-hopa i R'n'B-a je gora od naše 'Turbo-folk kulture'. Nije rasizam, to je jednostavno gađenje. Slično onom koje masa ovde oseća prema tom veselom Grandu.
\

mozda si u pravu... :?
rap nije kao sto je nekad bio. sad je sve cash, bitches, booty bouncin'...
ja volim rap mjuzu i ne sramim se toga, mada ima katastrofalnih pjesama (we fly high - jim jones - prva rap pjesma koja mi se zgadila!, ili mims - this is why i'm hot, pa i ja bi jbt mogao sklepat' takvu pjesmu!!!!!!!!!)

ah da.... umalo da zaboravim...
PEACE! :lol:

DeteSunca:
Limune, sviđaš mi se. I ne nisam riba pa ti se nabacujem, ali mi se sviđa tvoj rezon, pogotovu deo o crncima :D .

Limune, sviđaš mi se. I ne nisam riba pa ti se nabacujem, ali mi se sviđa tvoj rezon, pogotovu deo o crncima

Hehe,u zadnje vrijeme me svi vole...ne znam zasto ali ja sam sa Oktobar1864
A sto se tice crnaca,po meni oni su bili ti koji su sa dva prsta pozdravljali i govorili peace...
bas jadno meni

KOJI **** PA VI IMATE PROTIV CRNACA????? AJ TISINA TAMO!!!

Ajde bre ko vas 'ebe ako ja ne volim crnce...tripuju se na svaki pokret!!!
Prave neke bande,glume glupe gangstere,teski dileri...A da se razumijemo odmah:Nemam nist protiv pravih crnaca,iz Afrike,oni mi se svidjaju cak...ali oni americki...Kill 'em all!

MinM_4Life:
MINM ne misli nista o EU, samo ne volim rasiste ne volim rasiste!!! I njihove retardirane komentare! I ljude sa zatupljenim mozgovima!

Samim tim i ti na neki način diskriminišeš ljude. :wink:

P.S. Nemam ništa protiv Crnaca. NIsam rasista - daleko od toga! Inače, MinM_4life --- slažem se s tobom. :wink:

Back