I Gardijan se dosetio - nije sve do "ruskog malignog uticaja" - kao da je zapadni baš uvek isključivo benigan

Krekovanje lignita koje planira Zapadna Njemačka?

Kažu da su jedva i Šiptari pristali na to.
Fosilna goriva su prošlost, trebaju nama reaktori sa teškom vodom, oni što proizvedu više Pu239 i U235 nego što potroše, mora se doći do krupnokalibarske municije za najveću i najtvrdoglavoju divljač, šta nas briga za ekologiju i EU.

Fosilna goriva su prošlost, trebaju nama reaktori sa teškom vodom, oni što proizvedu više Pu239 i U235 nego što potroše, mora se doći do krupnokalibarske municije za najveću i najtvrdoglavoju divljač, šta nas briga za ekologiju i EU.

Samo za one koji nemaju fosilna goriva su prošlost

Mnogo manje njih ima Plutonijum i Uranijum nego ugalj da bi se raspojasali sa njima , a možda i nas neko vidi kao korisnike navedenih

Ne treba da teramo inat, vec samo resenje...
Konfederacija Srbija-Kosovo, zajedno u EU, pare suskaju... :cool:
NarAvno, Kosovo otale ne sme da zucne.. :mrgreen:
cekaj, malo, a ko ce to da vam proda?

aaaa, ti mislis da naplatis to! ostaje samo nejasno od koga, ja ne znam, a ti?

ah ti izdajnicki, judini snovi o 30 srebrnjaka... a u eu nikad nece srbija uci, pa ne znam koliko izdajnika da izrodi

cekaj, malo, a ko ce to da vam proda?

aaaa, ti mislis da naplatis to! ostaje samo nejasno od koga, ja ne znam, a ti?

ah ti izdajnicki, judini snovi o 30 srebrnjaka... a u eu nikad nece srbija uci, pa ne znam koliko izdajnika da izrodi
Nema ni prodaje ni predaje..Dogovor kucu gradi. ;)
Konfederacijama ne treba parcijalna priznanja njenih clanica, oni dobijaju zajednicko priznanje kao celina. Nit mi imamo ful drzavu, niti oni svoju nezavisnost.
Kao sto prica ovaj nas zmijoglavi predsednik: niko da bude nezadovoljan, a niko ni skroz zadovoljan, vec negde izmedju... Kapish?
I sta se ti sekiras ko ce to da plati, pa valjda - tvoja domovina, tj. mi...Ne, tj. vi, USA...:D Cekaj malo, koja je tebi domovina, jes` ti nas ili njihov, a? :cool:

I sta se ti sekiras ko ce to da plati, pa valjda - tvoja domovina, tj. mi...Ne, tj. vi, USA...:D Cekaj malo, koja je tebi domovina, jes` ti nas ili njihov, a? :cool:
po potrebi, nasi smo ako treba da zaradimo, ali ja mislim u ovom slucaju da se pravim englez, mislim amer - nema od tog posla nista, nego da se cekaju neka druga vremena za resenje tog problema

jel vidis kako smo smeksali fejk njuz gardijan? samo polako, bez zurbe, tek ce oni d'igraju na nase note

Nego sta, ima se zna ko pravi vesti ovde... ;) :cool:

Go nuclear - Urban Dictionary​

https://www.urbandictionary.com › define › term=Go n...

Taking things to the absolute extreme in order to avoid a series of small escalations. This can be a way of winning a fight you might not otherwise win, ...

Go nuclear - Urban Dictionary

https://www.urbandictionary.com › define › term=Go n...

Taking things to the absolute extreme in order to avoid a series of small escalations. This can be a way of winning a fight you might not otherwise win, ...
5y7kod.jpg
;)

Back