I evo ....

gost 42348

Poznat
Poruka
7.267
стигосмо до 20.000- тог поста!

Користим прилику да се захвалим свима са овог подфорума што несебично воле своје љубимце и остале живуљке и са нама деле своје срећне и тужне тренутке, што учествују и што негују позитивну атмосферу овде.

Поздрав свима!

Super sto si obelezila ovaj trenutak, ja sam bas odbrojavala postoje do konacnog 20000tog. :D :D
Pozdrav svim ljubiteljima, vlasnicima svih vrsta zivljuki, kako sadasnjim tako i buducim! :D

U svojoj opsednutosti bolesnom kucom, ovaj detalj mi je promakao.
Svakako se pridružujem čestitkama i ne mogu a da ne primetim kako je podforum imao između 2 i 3 hiljade postova kada sam sa gigule preuzela ulogu moderatora.
Doduše, dugo vremena smo bili najposećeniji podforum u kategoriji "hobi", pa se potrudite da vratimo primat ;) .

smeh:
U svojoj opsednutosti bolesnom kucom, ovaj detalj mi je promakao.
Svakako se pridružujem čestitkama i ne mogu a da ne primetim kako je podforum imao između 2 i 3 hiljade postova kada sam sa gigule preuzela ulogu moderatora.
Doduše, dugo vremena smo bili najposećeniji podforum u kategoriji "hobi", pa se potrudite da vratimo primat ;) .
imajuci u vidu koliko volimo nase ljubimce i kako ih dozivljavamo, ovo menje lici na kategoriju hobi a vise na dom i porodica.
Pozdrav svima!

Back