Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Користим прилику да се захвалим свима са овог подфорума што несебично воле своје љубимце и остале живуљке и са нама деле своје срећне и тужне тренутке, што учествују и што негују позитивну атмосферу овде.
Super sto si obelezila ovaj trenutak, ja sam bas odbrojavala postoje do konacnog 20000tog.
Pozdrav svim ljubiteljima, vlasnicima svih vrsta zivljuki, kako sadasnjim tako i buducim!
U svojoj opsednutosti bolesnom kucom, ovaj detalj mi je promakao. Svakako se pridružujem čestitkama i ne mogu a da ne primetim kako je podforum imao između 2 i 3 hiljade postova kada sam sa gigule preuzela ulogu moderatora. Doduše, dugo vremena smo bili najposećeniji podforum u kategoriji "hobi", pa se potrudite da vratimo primat .
U svojoj opsednutosti bolesnom kucom, ovaj detalj mi je promakao. Svakako se pridružujem čestitkama i ne mogu a da ne primetim kako je podforum imao između 2 i 3 hiljade postova kada sam sa gigule preuzela ulogu moderatora. Doduše, dugo vremena smo bili najposećeniji podforum u kategoriji "hobi", pa se potrudite da vratimo primat .