....i dosta vishe!!!

U pravu si ti, sve je to lepo..... i slažem se, ako si sa nekim dovoljno "intiman"..... možeš i da prdiš i da smrdiš i da podriguješ, pa i da mljackaš, dok to radiš umereno, nenamerno, ili iz zezanja, čak.
Samo sam pisala o spavanju u istom krevetu. Ne verujem da će to ikad proći kod mene, tim pre što je forma u pitanju. "U braku su pa moraju da spavaju u francuskom ležaju" :neutral: e ne moramo... može da se seksa i u normalnom, bilo čijem. Prosto - ako ne mora da se trpi nečiji smrad, kakav god, onda bolje ne..... :lol: još gore ako priča u snu, hrče ili se ne daj bože rita.

Inače, ni ja se ne bih ljubila sa tipom koji je jeo luk. Dah od cigare se sredi žvakom, ovo baš i ne može. Mislim, jela sam luk pa znam :rumenko:
Edit: mislim, ljubila bih se :rumenko: ali posle dan, dva :lol:

pa dobro ne moras se ljubiti mozesh npr.skuhati neki dobar ruchak i ugoditi svome muzu svom junaku

Imala sam drugaricu koja je svakog momka ,koji bi pokazao interesovanje za nju,zamisljala kako kaki i onda nebi bilo sanse da sa njim poprica a kamoli zapocne vezu...kaze ne mogu ja ga zamislila i bas mi je sad bljak...kasnije nas zivot razdvojio i ne znam da li je na kraju nasla nekoga koji ne kaki!

Samo kada se ne sile meni je sve OK(kada prde) a za masturbiranje pa i to mi je normalno sta bi jadan mm trebao da radi kada su nam zabranili odnose u 3-em mesecu trudnoce...Luk hmhmh jedemo zajedno pa zajedno smrdimo

Back