- Poruka
- 76.930
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не псуј, има деце на форуму (незбринуте)što kaže petar božović
ti si ***** na biciklu![]()
nema ružne reči gde je vidiš?Не псуј, има деце на форуму (незбринуте)
Изување из ципела...Kakvo je to vredjanje sa silom?
Još na forumu![]()
Ne psujeНе псуј, има деце на форуму (незбринуте)
То као кад нас робивек изује из ципела библиском истином?Изување из ципела...
ем испаднеш будала, ем ти неко јасно напише и појасни да сви сем тебе разумеју ...
Ставио си Робија под звездице?nema ružne reči gde je vidiš?
Zar do sada nisi shvatio da svi misle da osim vredjanja drugo ne znaš ništa?Изување из ципела...
ем испаднеш будала, ем ти неко јасно напише и појасни да сви сем тебе разумеју ...
Библијске истине у неистинитим тинтарама...То као кад нас робивек изује из ципела библиском истином?
Dokle ćeš ti biti zelen?То као кад нас робивек изује из ципела библиском истином?
А "сви" сте шатро паметни и просветљени много?Zar do sada nisi shvatio da svi misle da osim vredjanja drugo ne znaš ništa?
Sve kukavice
Moradoh ja da ti kažem šta svi misle
Odavno. Ne radim ja ništa više kao moderator. To superi sad drže. Valjda.Dokle ćeš ti biti zelen?
Zar nisi dao ostavku?
Муче га, ко усвојено дете за силовање... Америчка пракса...Dokle ćeš ti biti zelen?
Zar nisi dao ostavku?
Ајде молим те забрави секуларне атео Митине дебилизме, или их пребаци код њега у тоалетну сваштару..Odavno. Ne radim ja ništa više kao moderator. To superi sad drže. Valjda.
Pinguj nekog od supera pa će doletiti.Ајде молим те забрави секуларне атео Митине дебилизме, или их пребаци код њега у тоалетну сваштару..
Одмах попијем бан...Pinguj nekog od supera pa će doletiti.
ma svi mu to kažu jedino maki se suzdržavaZar do sada nisi shvatio da svi misle da osim vredjanja drugo ne znaš ništa?
Sve kukavice
Moradoh ja da ti kažem šta svi misle
isti *****Ставио си Робија под звездице?
Ne želim da me opet uvuku u konstantne svađe i podbadanja.ma svi mu to kažu jedino maki se suzdržava
rileks, niko te ovde ne zna i slobodno piši šta misliš.Ne želim da me opet uvuku u konstantne svađe i podbadanja.
a ono još uvek si zelen moraš paziti na ponašanjeNe želim da me opet uvuku u konstantne svađe i podbadanja.