I bata Andrej stigao u Ćacilend...Poslednja linija odbrane?

E, ovo je prava stvar! Naprednjaci se neće posramiti ili zamisliti kad im narod jasno poruči šta o njima misli - neki od njih imaju suviše interesa, a pri tom ni trunke morala, dok drugi nemaju dovoljno mozga.

SPS-ovci, medjutim... mnogi od njih ne mogu da smisle naprednjake, neki čak i učestvuju u protestima. Ivica sa svakom svojom izjavom sve više vezuje svoju sudbinu za Vučića, ali sve više rizikuje i da ostane bez stranke.

Постоје текстови у политичкој теорији, ситуације када чувари Владаоца неће по сваку цену да га бране.

Када се пређе тај моменат нема повратка на старо.

Ако се та ситуација не прекине променама, само може доћи до горих, нпр. да чувари уклоне свог Владаоца.

Платоново вечно питање на које још нико досада није одговорио од античког доба је: "Ко чува чуваре?"
Quis custodiet ipsos custodes?

...

Premda mu je poslednji susret sa žandarmerijom bio kad su ga niški žandari upoznali s pendrecima...na gej "Paradi ponosa" 2014. u Beogradu...
Pricao mi je @Jugoslav Čvarak o tom snimku...⬇️
352466

Evo ga bata Andrej opet uživo sa žandarima (ovaj put nežnijim ka njemu...) veceras u Ćacilendu⬇️:

Zadnje vreme doslo...kad je i bata stigao ? 😲

...
Rekli su da ce da sruse Cacilend. Evo dosao i Andrej , posto ga prozivaju. Kaze lepo covek , tu sam . Evo sam. I gde su blokaderi? Blokaderi u Novom Sadu porazbijali automobile obicnim gradjanima koji tu zive. Kazu porazbijali automobile cacijevcima, a porazbijali automobile obicnim gradjanima. Bravo...

E, ovo je prava stvar! Naprednjaci se neće posramiti ili zamisliti kad im narod jasno poruči šta o njima misli - neki od njih imaju suviše interesa, a pri tom ni trunke morala, dok drugi nemaju dovoljno mozga.

SPS-ovci, medjutim... mnogi od njih ne mogu da smisle naprednjake, neki čak i učestvuju u protestima. Ivica sa svakom svojom izjavom sve više vezuje svoju sudbinu za Vučića, ali sve više rizikuje i da ostane bez stranke.
Sta narod misli reci ce na izborima

Quis custodiet ipsos custodes?
Pa čuvaju sami sebe.
Tko se čuva, njega i Bog čuva.

Kao što čuvar Republike Srbije, Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, čuva sam sebe.
Ali što čuva sebe, već stigne čuvati i Srbiju.

Naime, Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, ode na Andrićev venac i tamo Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, ispriča o sebi sve najbolje.

Prosto k'o pasulj.

Rekli su da ce da sruse Cacilend. Evo dosao i Andrej , posto ga prozivaju. Kaze lepo covek , tu sam . Evo sam. I gde su blokaderi? Blokaderi u Novom Sadu porazbijali automobile obicnim gradjanima koji tu zive. Kazu porazbijali automobile cacijevcima, a porazbijali automobile obicnim gradjanima. Bravo...

Pa nije bas bilo naivno u Novom Sadu...kad se potezalo oruzje...

Verovatno je ciljano i napravljena veca distrakcija na Novi Sad...da bi se brace sepurile po Bg...

...

Pa...
Mozda ima i toga...

Pogotovo jer je vece pre policijskim vodenim skuterom kum nacelnika policije Pancevo pijan/drogiran sta li...gazio decu do 10 godina po reci...?!

Pa je dobro doslo da se to zatrpa necim drugim...

...
Kum? Juce se forsirala prica da je u pitanju maloletni sin SNS mocnika.
Pa sta je od toga? Kum ili maloletni sin?
Zato Vucic i vlada. Zato sto ne znate sta vise pricate . Bauljate okolo ko bez glave... dokle god takvu budete bili , Vucic i Vucic naslednik ce vladati Srbijom, a vama ce drati kozu sa ledja , 2 posla da radite necete moci pristojno da zivite.

Kum? Juce se forsirala prica da je u pitanju maloletni sin SNS mocnika.
Pa sta je od toga? Kum ili maloletni sin?
Zato Vucic i vlada. Zato sto ne znate sta vise pricate . Bauljate okolo ko bez glave... dokle god takvu budete bili , Vucic i Vucic naslednik ce vladati Srbijom, a vama ce drati kozu sa ledja , 2 posla da radite necete moci pristojno da zivite.

Kazu kumce od nacelnika policije da li Pancevo ili gde vec...
Ne znam....ja nemam informaciju ali po mrezama tako kazu...

...

...

Premda mu je poslednji susret sa žandarmerijom bio kad su ga niški žandari upoznali s pendrecima...na gej "Paradi ponosa" 2014. u Beogradu...
Pricao mi je @Jugoslav Čvarak o tom snimku...⬇️

Evo ga bata Andrej opet uživo sa žandarima (ovaj put nežnijim ka njemu...) veceras u Ćacilendu⬇️:

Zadnje vreme doslo...kad je i bata stigao ? 😲

...
Kada pukne ovom narodu a jako je blizu pucanja..ni bata mu nece pomoci

Možda su razmatrali, usaglašavali se... i na kraju prihvatili.

Ali očigledno nije očekivao da će prihvatiti, pa se brže-bolje predomislio. Što bi ti rekao - zašto?

Ja mislim zato što je bedna pi*kica. Šta je tvoja pretpostavka?
Bavim se samo i iskljucivo cinjenicama .
Izbori su ponudjeni i odbijeni su.
Zatim se proglasilo da nije nadlezan da ih raspise.
Zatim se ponovo trazilo da se raspise , gde se on oglasio da nije nadlezan po tvrdnji onih koji ih traze.
Zatim je proslog meseca ponovo ponudio vanredne izbore . Odbijeno je, jer se na skupovima pojavljivalo manje od 0,5 % poulacije Srbije. Na poslednjoj blokadi i generalnom strajku manje od hiljadu ljudi na nivou cele Srbije.
Pa cak i veceras nece biti vise od 3,5 do 4 hiljade ljudi u celoj Srbiji. Od 7 miliona!!
Ne mozemo vlast da promenimo, kako mislite da promenite sistem??? To sto pricate je idiotizam i nikome ne pada na pamet da gubi vreme i podrzava one koji su izgubljeni u realnosti!!

Bavim se samo i iskljucivo cinjenicama .
Izbori su ponudjeni i odbijeni su.
Zatim se proglasilo da nije nadlezan da ih raspise.
Zatim se ponovo trazilo da se raspise , gde se on oglasio da nije nadlezan po tvrdnji onih koji ih traze.
Zatim je proslog meseca ponovo ponudio vanredne izbore . Odbijeno je, jer se na skupovima pojavljivalo manje od 0,5 % poulacije Srbije. Na poslednjoj blokadi i generalnom strajku manje od hiljadu ljudi na nivou cele Srbije.
Pa cak i veceras nece biti vise od 3,5 do 4 hiljade ljudi u celoj Srbiji. Od 7 miliona!!
Ne mozemo vlast da promenimo, kako mislite da promenite sistem??? To sto pricate je idiotizam i nikome ne pada na pamet da gubi vreme i podrzava one koji su izgubljeni u realnosti!!

Čitam sad ove "činjenice" i mogu samo da pretpostavim da si nabasao na portal ka Narniji u dnu svog ormara, pa da se ponekad zbuniš sa koje si strane.

Back