I bakterije imaju svoju kulturu

Za mene je bahatost i ruzan manir ..nepismenost i nacin pisnja koji su zavladali na forumu..
to je mnogo teze od ruznog ponasanja pojedinaca koje se moze regulisati ignor listom..
ali sve prisutnija nepismanost ne moze..tako da mu ovde prisutna bahatost i pojedinaca dodje ko laka prehlada..

ja sam nadrk i uzivo i na forumu. uzivo vise. definitivno. i nemam opravdanje,makar ne dobro. jednostavno takva sam. povremeno mi bude zao, kad mi naleti neko ko bas nije zasluzio. onda se izvinim..
pri tom, nikad nisam nekulturna. i kad se derem, to su uvek birane reci..misim, ksoro uvek:rumenko::lol:
pri tom, nikad nkom nisam zavalila sa namerom..nikad nikom nisam uradila nesto lose sa namerom..ne znam dal se to racuna.
prilicno mi je zlo od licemerja i foliranja. oni koji kazu sta stvarno misle, postali su retkost.
matorci u busevima su ponekad zbilja nemoguci, sto mene ne sprecava da im i dalje ustajem..kad mi se ustaje. mamama sa decom ustajem uvek, matorcima ne.
salteruse su po pravilu nemoguce, a onda se nadje neka jedna koja bude toliko ljubazna i pomogne, da sve druge zaboravim.
i tako. ne znam. mirka je dobro rekla, vreme je lose, pa je opste stanje lose.
a ljudi ko ljudi, vako ili naki.
sustinski, uvek isti-i dobri i losi, i kulturni i nekulturni. formalno, kad je lose, mozda imaju manje zivaca za lazne osmehe.
ono sto me istinski uzasava, je ono sto se sad desava..pravdanje nasilja i agresije...:confused:

ovde gde sam su ljudi kulturni
u 90% slucajeva
i toliko sam se navikla na to da kad smo razmisljali o povratku u srbiju,cak i da imamo bolji standard nego ovde najvise mi je tesko pala pomisao da moram da se savijam pred salterusom,da cutim kasirki,umesto da imamo normalnu konverzaciju koja ukljucuje postovanje obe strane
i shvatila sam da to(pored uzasnih puteva) ne mogu ponovo da zivim

ja sam nadrk i uzivo i na forumu. uzivo vise. definitivno. i nemam opravdanje,makar ne dobro. jednostavno takva sam. povremeno mi bude zao, kad mi naleti neko ko bas nije zasluzio. onda se izvinim..
pri tom, nikad nisam nekulturna. i kad se derem, to su uvek birane reci..misim, ksoro uvek:rumenko::lol:
pri tom, nikad nkom nisam zavalila sa namerom..nikad nikom nisam uradila nesto lose sa namerom..ne znam dal se to racuna.
prilicno mi je zlo od licemerja i foliranja. oni koji kazu sta stvarno misle, postali su retkost.
matorci u busevima su ponekad zbilja nemoguci, sto mene ne sprecava da im i dalje ustajem..kad mi se ustaje. mamama sa decom ustajem uvek, matorcima ne.
salteruse su po pravilu nemoguce, a onda se nadje neka jedna koja bude toliko ljubazna i pomogne, da sve druge zaboravim.
i tako. ne znam. mirka je dobro rekla, vreme je lose, pa je opste stanje lose.
a ljudi ko ljudi, vako ili naki.
sustinski, uvek isti-i dobri i losi, i kulturni i nekulturni. formalno, kad je lose, mozda imaju manje zivaca za lazne osmehe.
ono sto me istinski uzasava, je ono sto se sad desava..pravdanje nasilja i agresije...:confused:

ma ti si jedan swatkish ljubi te chika aston :cmok:

Forum je mesto na koje dolazim jer ovde ja mogu da pišem šta i kako ja želim, da se zezam ako mi se zeza, da sam ozbiljna, da pametujem, da mlatim gluposti...
I ne, nikako ne utiče na moje ponašanje u RL...
Moj život samo može da utiče na moje ponašanje i ophođenje u RL... koje je uvek nekako neodgovarajuće prema nekulturnim ljudima... ebi ga, nisam za to rođena... :confused:

Back