tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
sve su bakterije jedna, i jedna je bakterija sve 
sto se za covekolike ne bi moglo reci

sto se za covekolike ne bi moglo reci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam utisak da su ljudi na Forumu još i fini u odnosu na RL.![]()
Ja sam izgleda izumrla vrsta kojoj i jezik i prste rade brže od pameti.A i na forumu je mnogo manje impulsivnog reagovanja, imas neograniceno vreme da razmislis sta ces da napises.
Ja sam izgleda izumrla vrsta kojoj i jezik i prste rade brže od pameti.![]()
ja sam nadrk i uzivo i na forumu. uzivo vise. definitivno. i nemam opravdanje,makar ne dobro. jednostavno takva sam. povremeno mi bude zao, kad mi naleti neko ko bas nije zasluzio. onda se izvinim..
pri tom, nikad nisam nekulturna. i kad se derem, to su uvek birane reci..misim, ksoro uvek
pri tom, nikad nkom nisam zavalila sa namerom..nikad nikom nisam uradila nesto lose sa namerom..ne znam dal se to racuna.
prilicno mi je zlo od licemerja i foliranja. oni koji kazu sta stvarno misle, postali su retkost.
matorci u busevima su ponekad zbilja nemoguci, sto mene ne sprecava da im i dalje ustajem..kad mi se ustaje. mamama sa decom ustajem uvek, matorcima ne.
salteruse su po pravilu nemoguce, a onda se nadje neka jedna koja bude toliko ljubazna i pomogne, da sve druge zaboravim.
i tako. ne znam. mirka je dobro rekla, vreme je lose, pa je opste stanje lose.
a ljudi ko ljudi, vako ili naki.
sustinski, uvek isti-i dobri i losi, i kulturni i nekulturni. formalno, kad je lose, mozda imaju manje zivaca za lazne osmehe.
ono sto me istinski uzasava, je ono sto se sad desava..pravdanje nasilja i agresije...![]()