gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
To je bila očigledna šala, ali ako moraš da se siliš da uzvratiš afekciju, jednostavno napusti vezu, ne ide tiNe moraš, ali neka erotska masaža stopala može
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bila očigledna šala, ali ako moraš da se siliš da uzvratiš afekciju, jednostavno napusti vezu, ne ide tiNe moraš, ali neka erotska masaža stopala može
Ne zovu mene dzaba orgazmatron.Ja bih odma pala..."u trans"!
Znam da je bila sala.To je bila očigledna šala, ali ako moraš da se siliš da uzvratiš afekciju, jednostavno napusti vezu, ne ide ti
Ovo si sad izmislio, ko te bre zove takoNe zovu mene dzaba orgazmatron.
Pojasni.
Sve moje bivse. Svaka do poslednje. I vole moje dupe.Ovo si sad izmislio, ko te bre zove tako
E ta nije losa. Hvala ljubavi jedva cekam da ih obucem. Kratka recenica moze u jednom dahu.Ako je sami početak veze, malo je hm, sumnjivo. Zahvališ se pristojno, ne preterano oduševljeno i pratiš razvoj situacije. Žensko je to!
Ako je veza već stabilna, onda već znaš kako da reaguješ, ako očekuje preteranu zahvalnost, nešto nije ok.
Normalno
Hvala, ljubavi, jedva čekam da ih obučem..
I tako
Doupe.gouza.Kazes dupe?![]()
Tou brate.može se ići izgužvan ali ne i gladan!
E ta nije losa. Hvala ljubavi jedva cekam da ih obucem. Kratka recenica moze u jednom dahu.
Pa da.Šta? Mrzi te da pričaš?
Vidis da je bolje da ne prica.Šta? Mrzi te da pričaš?
Pa da.
Moram da se iskrivim na dole i onda da budem u tom polozaju jos ne disem.

Pa da. A kad im kazes obuj stikle barem, one ce:njaaa sta ti mislis kakva sam ja, obuj ih tiiii,.
Nosis grubinove?Jb.g jedino ako Grubin izbaci stikle
GodineNosis grubinove?
Ja sam jednom probao i kao da sam stao na sperplocu.Godine