Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ništa nije teško i ne smara me... osim kuvanja.To je stvarno smor!Mene to smara sad smo kao u vezi i ti gestovi tipa kupi mi lone za rodjendan, i ja sad treba da kazem hvala, mmm volim te, volim i ja tebe, ma ja tebe vise volim. Nesto mi je to smor.
Kazes joj lepo: evo ti kosulja.
Jel vama to isto smor ili?
a ne smara te da peglas?Meni ništa nije teško i ne smara me... osim kuvanja.To je stvarno smor!
Ne...retko kad peglam.a ne smara te da peglas?![]()
Jel "magarče jedan" bolje?Ima nekoliko antropoloških tipova ljudi na našem području koje je Jovan Cvijić lepo opisao a Miloš Bogdanović još bolje razradio. Jedni od tih imaju veliki problem da iskažu nežna osećanja. To su oni što sinu tepaju sa "konjino".
Ja nekako ne umem da primam poklone. Sva se nekako uzvrpoljim, pa mi neprijatno, nekako mnogo lepše umem da dajem poklone i to radim često... Uvek gledam da svakom poklonim nešto što će voleti ili nešto što će mu koristiti. I onda ja dobijem cveće. Pa jbte!![]()
Mene to smara sad smo kao u vezi i ti gestovi tipa kupi mi lone za rodjendan, i ja sad treba da kazem hvala, mmm volim te, volim i ja tebe, ma ja tebe vise volim. Nesto mi je to smor.
Mene to smara sad smo kao u vezi i ti gestovi tipa kupi mi lone za rodjendan, i ja sad treba da kazem hvala, mmm volim te, volim i ja tebe, ma ja tebe vise volim. Nesto mi je to smor.
Ma hvala je dovoljno. Ne mora da se razvija vecna ljubav iz toga. Lep gest i to je to.Ne moraš da kažeš hvala
Prosto pitaš što pantalone?
Jel ja to ne umem da se obučem?
Ti to meni nešto poručuješ
...
A šta ti očekuješ da čuješ kada joj kupiš poklon?
Ako uopšte kupuješ?
Moguce. Daj da te vidim golu na pp i sl.Kad si u kvalitetnoj vezi te sitne neznosti se podrazumevaju o njima se i ne razmislja, one se desavaju..
Vi bre muski forumski ko da nikad niste imali normalnu vezu, kod vas je sve izgleda islo daj mi dam ti i to na pp..
Pa dobro lepo je. Ne kazem. Moram li sada da joj napisem ljubavno pismo?Pantalone uopšte nisu mala stvar
Ja bih bila baš zahvalna
Ne moraš, ali neka erotska masaža stopala možePa dobro lepo je. Ne kazem. Moram li sada da joj napisem ljubavno pismo?
Vidis da se trudim.Vidis da nisam otvorio temu o analnom. Sto si takva?Sve više gubim nadu da ću te isklesati u poželjnog, nemoj to da mi radiš
Za pantalone? Ma daj.Ne moraš, ali neka erotska masaža stopala može
Pa dobro lepo je. Ne kazem. Moram li sada da joj napisem ljubavno pismo?
Pojasni.K
Zavisi i u kojoj fazi veze dobiješ pantalone...
Ja bih odma pala..."u trans"!Pa dobro lepo je. Ne kazem. Moram li sada da joj napisem ljubavno pismo?