Humor za one 40+ i nešto više

IMG_8384.jpeg

ovde pišemo viceve , karikature , smešne slike , vaše smešnek reacije , lucidne misli , filosofske misli i razmišljanja
samo da se razumemo , nema ljutiš , ko se prepozna ovde njegov problem , ajmo narode forumski , pošalice na naš račun
spremni , tri dve jedan , _, počinjemo
iPS. temu posvećujem @Poli46 koja je dala prvu kosmičku brzinu kako bi se tema lansirala :vzagrljaj:

Pogledajte prilog 1176045
Nadam se da nije provokacija

https://www.facebook.com/share/r/np4yhAAF8iukj22L/

Vozi Bosanac kamion i zaustavi se u Štutgartu u kafanu naruči pljeskavicu, pivo i baklavu. Taman kad je počeo jesti upadaju tri bajkera,
istetovirani od glave do pete.Prilaze Bosancu, jedan mu pljune u pivo, drugi otme pljeskavicu iz ruke, zagrize i baci, a treći razmaže onu baklavu po stolu.

Bosanac ništa, iskulira ih, plati i izađe napolje.
Gledaju se ova trojica pa kažu konobaru:
– Vidi ga ovaj kakav je mlakonja, šta smo mu sve uradili, a on ništa, pobeže.

A konobar će:
- Aha, jes, a nije ni neki vozač, eno ga pregazi kamionom 3 motora.

Hipik ulazi u bus i spazi lepu časnu sestru, sedne pored nje pa je pita:
• Hoćeš li voditi ljubav sa mnom?

Časna sestra odgovori:
• Ne, ja sam udata za Boga! - i izađe na sledećoj stanici.

Vozač autobusa je čuo sve to pa kaže hipiku:

• Znam kako ćeš je privoleti da vodi ljubav sa tobom! Ovako, ona svakog utorka u ponoć ide na groblje da se moli,
sve što treba da uradiš je da obućeš dugački ogrtač sa kapuljačom, namažeš bradu briljantinom i tvrdiš da si Bog!

Hipik ga posluša, i dođe na groblje u utorak u ponoć, maskiran kako mu je i vozač rekao.
Utom se pojavljuje i časna sestra, pa joj hipik kaže:

• To sam ja, Bog! Vodi ljubav sa mnom!

Časna sestra pristane, nište ne sumnjajući i kada su završili, hipik skine kapuljaču sa lica i kaže:
• Hahaha, to sam ja, hipik!

Časna sestra će:
• Hahaha, to sam ja, vozač autobusa!

Back