Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.429
Neću ja da se roknem nego ću ja tebe da roknem. Ja sam objavio rat hejterima i prvi koji mi padne šaka biće poslat u urgetni centar kao poruka. Nemoj da to budeš ti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću ja da se roknem nego ću ja tebe da roknem. Ja sam objavio rat hejterima i prvi koji mi padne šaka biće poslat u urgetni centar kao poruka. Nemoj da to budeš ti.
Samo luda osoba može da veruje da je vakcina žig zveri.
Upozoren si mogu da te lociram!
Upozoren si mogu da te lociram!
Locirao sam te i pazi kako hodaš ovih dana.
I ti ćeš mi biti na listi majmune!
Suza suzu stiže koliko mi je teško da znam to.I ti ćeš mi biti na listi majmune!
I ti ćeš isto biti moja kučka.Suza suzu stiže koliko mi je teško da znam to.
Ne uzrujavaj se. Ionako prekuvaš sa tim malim IQ što ti preostalo.I ti ćeš isto biti moja kučka.
mi moramo da informisemo mase, ne radi se o vakcinama, vec digitalizaciji, CIPOVANJU BREGrešiš silno, sine - što bi rekli u crtaću.
Ma, jok sale se indijci, ajde neka ode malo u indiju, pa da vidimo da li je ovo trac ili istinaOn je izvor zla, on je kreator virusa, on je to ultimativno zlo na koje je čovečanstvo bilo upozoravano.
Pregorace mu osigurac zbog preotperecenjaNe uzrujavaj se. Ionako prekuvaš sa tim malim IQ što ti preostalo.![]()