gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vam je bitan zagrljaj?Ne mislim samo na zagrljaj decka/devojke, vec i na zagrljaj najblize rodbine, prijatelja... Meni je zagrljaj znacajniji i od samog poljupca.
Koliko vam je bitan zagrljaj?Ne mislim samo na zagrljaj decka/devojke, vec i na zagrljaj najblize rodbine, prijatelja... Meni je zagrljaj znacajniji i od samog poljupca.
evo jedan za uspješan dan...
a kad ti je tesko?Na taj nacin iskazujem svoje postovanje prema nekome.
Nisam bas mazna da bih se grlila sa svima redom.
M-z odnos je nesto drugo. Volim mazenje, ceskanje,... ali je poljubac- poljubac. Mogla bih stalno da se ljubim![]()
a kad ti je tesko?
a meni?
evo jedan za uspješan dan...
dok usne ne poprime bolju trule visnje i ne napupeNisam bas mazna da bih se grlila sa svima redom.
M-z odnos je nesto drugo. Volim mazenje, ceskanje,... ali je poljubac- poljubac. Mogla bih stalno da se ljubim![]()
a meni?
dok usne ne poprime bolju trule visnje i ne napupe![]()
zagrljaj bre gde tebi odose misli![]()
ma ti si previše senzualna duša, nema smisla da ti talasam principe
tema: jedna zgodna izreka:
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
oces reci da sam principijalna dusa![]()
Tema@ nemam običaj da nešto grlim rodbinu,društvo, komšiluk............I ne cmačem se sa drugaricama za pozdrav.
I ježim se od takvog ponašanja. To čuvam za posebne ljude, male i velike![]()
izuzetno mi je bitan, volim da stegnem drage ljude često, volim tu toplinu da iskažem kroz zagrljaj.