Hug

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Koliko vam je bitan zagrljaj?Ne mislim samo na zagrljaj decka/devojke, vec i na zagrljaj najblize rodbine, prijatelja... Meni je zagrljaj znacajniji i od samog poljupca.

Koliko vam je bitan zagrljaj?Ne mislim samo na zagrljaj decka/devojke, vec i na zagrljaj najblize rodbine, prijatelja... Meni je zagrljaj znacajniji i od samog poljupca.

Nisam bas mazna da bih se grlila sa svima redom.
M-z odnos je nesto drugo. Volim mazenje, ceskanje,... ali je poljubac- poljubac. Mogla bih stalno da se ljubim :aha:

:zag:
evo jedan za uspješan dan...

:zag: i tebi

- - - - - - - - - -

Na taj nacin iskazujem svoje postovanje prema nekome.
a kad ti je tesko?

- - - - - - - - - -

sta si jeo:lol:

- - - - - - - - - -

sta si jeo:lol:

- - - - - - - - - -

Nisam bas mazna da bih se grlila sa svima redom.
M-z odnos je nesto drugo. Volim mazenje, ceskanje,... ali je poljubac- poljubac. Mogla bih stalno da se ljubim :aha:

I ja volim majke mi

Uvek sam uživao npr kad me zagrle sestre. I danas mi je to super osećaj, možda I zbog toga što se to jako retko dogadja (retko se vidjamo, cujemo se uglavnom rodjendane I novogodišnje praznike)

Tema@ nemam običaj da nešto grlim rodbinu,društvo, komšiluk............I ne cmačem se sa drugaricama za pozdrav.
I ježim se od takvog ponašanja. To čuvam za posebne ljude, male i velike :)

izuzetno mi je bitan, volim da stegnem drage ljude često, volim tu toplinu da iskažem kroz zagrljaj.
Tj osećaj ušuškanosti volim.

Poslednja izmena:

Back