Hu d fak kers?

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ufff ovo je najjache!! pa kakav si ti to chovek ako je svaka ostavila trag u tvom zivotu? damnnit..
mene bih bash bilo briga za nekog tamo bivsheg i briga me..ko ih yebe sve..sto godina, proshli zivot

........ha ha ,zapitao bih se kakav sam chovek da u svakoj nisam nashao bar neshto ,ako si ti spajalica pa se kachish na svaki magnet to je tvoja stvar ,to se zove mcdonald's zivot ,brzo ,neukusno i zaboravno ,do nove reklame ..............zalim ........:dash::dash:

Da li brinete za zdravlje, pratite tu i tamo događanja u životu bivših? Da li u direktnom kontaktu sa tom osobom jednom godišnje ili koliko god, ili indirektno preko ljudi koji ih znaju, preko fejkbuka i ostalih sociopatskih mreža?

Gde je linija gde ta osoba ostaje samo u sećanju ?

sa nekima sam u redovnom kontaktu, popijemo kafu i drago mi je kad ih vidim i kad im u zivotu lepo ide, neke bas i ne bih volela da sretnem (jednog, ili dvojicu), a za vecinu me bas briga gde su i sta rade
normalno je da sa nekim ko ti je u jednom trenutku zivota znacio tako mnogo, pozelis da odrzis kontakt kad prodju ona negativna osecanja koja bar malo, ali neumitno prate svaki raskid. ukoliko je ta zelja za kontaktom prisutna kod oboje i ne ugrozava po bilo kom osnovu trenutne partnere, ne vidim razlog zasto se ne bi videli s' vremena na vreme? naravno, ako sam se sa nekim rastala uz zelju da se nikada vise ne sretnemo, potrudicu se da i bude tako...

cuvam par lica godinama u svojoj glavi kao nesto lepo. nikada ne pitam za njih,a ako slucajno nesto saznam,shokiram se -volim ih staticne u svom secanju,kao uhvaceni prelepi trenutak nekog osmeha...
kada ih sretnem razocaram se....

Ne zanimaju me preterano.
Sa jednim se povremeno vidim,odemo na pivo i to je to.Sa ostalima sam pokušavala da koliko-toliko ostanem u kontaktu ali jednostavno ne uspeva.Sa zadnja dva sam zakrvilaaaa :mrgreen: i ni ne želim da ih vidim.
Generalno,nisam pristalica prijateljstva posle veze,verujem da uspeva u jako retkim slučajevima..Ja i nisam bila u nekim kvalitetnim vezama,pa nisam ni očekivala neki nastavak "druženja" :mrgreen:

Back