HTEO BIH DA SE UPOZNAM SA ZENSKOM OSOBOM SA OVIH STRANICA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije uposte suludo ali moras imati taktiku, viziju i plan.
Vizija ukljucuje da li zelis sex ili vezu.
O oba slucaja moras biti dodvoricki nastrojen prema dami koju si tipovao. Znaci da joj povladjujes u stavovima koje iznosi na forumu, braniti je i stititi. Ovo je posebno bitno jer forumske dame koje bi s tobom u neku vezu imaju nedostatak paznje u RL.
Moras napadati aktivno druge MUSKE clanove foruma (na primer mene) da bi branio damu
sa kojim sam ja na krv i noz.
Ako ti to prodje, onda ocekuj poziv na p.p. S obzirom da te ne poznaju dobro, verovatno ces dobiti p.p od nekog nicka za koji nikad cuo nisi a to je verovatno jedna od onih koje si stitio i forumski mazio i pazio.Reci ce ti da joj se svidja kako se ophodis prema zenama itd, itd....
Zatim ide vidjenje. HM, tu mozes biti malo iznenadjen jer uglavnom ono sto bi se ebalo na forumu je krs, i to u svom izvornom obliku, tako da jedna lagana priprema zeluca nije na odmet.
Kako god, obezbedi sebi odstupnicu na krajnje jednostavan nacin. U dzepu obavezno drzi pakovanje papirnih maramica pa kada vidis damu i ako je krs (a verovatno jeste) reci da te nesto uhvatilo, kijavica, drhtavica, (brisi nos, kasljucaj) da bi mogao da isparis a vidjenje ostavis za drugi put.
Ako je necemu, onda se pripremi na visekratna vidjenja i samo teraj neobavezno, bez nagovestaja o nekom kresanju jer 90 posto forumasica cene svoju p.icku kao da je od zlata. Ako budesh uporan, mozda i bude nesto.
Puno srece!
Nisi imao srece. z:)

Kako god, svet je prepun usamljenih zena a pogotovu internet. Kod internetskog muvanja treba samo ici na njihovu ranjivost i zelju da budu pazene i mazene. Za.jebanu internet zensku populaciju cine one koje jednostavno, NE ZNAJU STA HOCE.E, to je cist gubitak vremena.Sto je najgore, te obicno izgledaju solidno ali su bez ideje. Konzervirale su se u nekoj fazi svog zivota, obicno ostavljene posle dugogodisnjih veza, ili imaju propale brakove. Te ne umeju da zive sa prosloscu, sadasnjost ih uzasava a buducnost ne vide.

Poslednja izmena:
Kako god, svet je prepun usamljenih zena a pogotovu internet. Kod internetskog muvanja treba samo ici na njihovu ranjivost i zelju da budu pazene i mazene. Za.jebanu internet zensku populaciju cine one koje jednostavno, NE ZNAJU STA HOCE.E, to je cist gubitak vremena.Sto je najgore, te obicno izgledaju solidno ali su bez ideje. Konzervirale su se u nekoj fazi svog zivota, obicno ostavljene posle dugogodisnjih veza, ili imaju propale brakove. Te ne umeju da zive sa prosloscu, sadasnjost ih uzasava a buducnost ne vide.

Za boldovano jaka devetka. Grescica je jedino deo u kome se kaze da su takve zene bez ideje. One imaju ideja na pretek, zato ne znaju sta hoce, ne znaju kuda i s kim dalje. Ali nije to njihova iskljuciva krivica, ne bi o tome sada, nije to tema. z:)
Za deo koji nije boldovan mislim da ne odgovara uvek stvarnosti, nisu sve te gore opisane zene ranjive i maze koje traze zastitnika, naprotiv ima medju njima gro lavica koje su jake i cvrste, ali razocarane, dezorijentisane.
Svet jeste pun usamljenih zena, naravno i Net, ali i tu delimicno gresis. Svet je pun usamljenih ljudi, dakle i muskaraca i zena. :) Zapitaj se sta mi trazimo na Netu, ako smo svi u srecnim, uspesnim i prosperitetnim vezama sta cemo ovde, zasto trazimo ****** na Netu. Isti smo kao i one, da nismo ne bi bili ovde. z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back