Хрватски светски конгрес тужио Дану Будисављевић - тврде да су усташе спасавале козарачку децу

Znam, usao si u pricu da se Hrvatima opet uvuces u pakaš, jer ja od pocetka price o ratnim dejstvima (u svim ratovima) razdvajam vojnike od civila i to svuda podvlacim.
Onda ti dodjes i pocnes pricu o nekim sudovima, qurcima i palcima.

Kakvim ruskim ljudima na terenu? Da li si ti svestan da ste za Evropu i zapadnu hriscansku civilizaciju isto sto i Turci, islamisti.
Nije vam za to Evropa kriva i mislis da su zaboravili izdaju i kad ste se poturcili, pa sad palamudis o “ruskim ljudima” jer je to IN.

Poznati ste multietniĆari, samo u tudjoj kuci, æ voz i ne smaraj me sa vec prezvakanim temama.

Opet si promašio poentu... Znam da je namjerno..

Opet si promašio poentu... Znam da je namjerno..
Tako je, znamo ko je poceo rat, Alija u Lisbonu.
Kakav paradox, cuj Alija i Lisbon, indijanac je na trenutak video civilizaciju i potpisao mirovni dogovor, ali zov mujezina sa dzamije je bio jaci cim se vratio u šeher Saraj’vo i odabrao je dzihad.

Tako je, znamo ko je poceo rat, Alija u Lisbonu.
Kakav paradox, cuj Alija i Lisbon, indijanac je na trenutak video civilizaciju i potpisao mirovni dogovor, ali zov mujezina sa dzamije je bio jaci cim se vratio u šeher Saraj’vo i odabrao je dzihad.

I na kraju sam sebe granatirao...

Vidiš, kao što kolega Vihor kaže, sljedbenici te tvoje politike koju podržavaš su i satjerani u ćošak i na prvi pokušaj ponovnog glupiranja smo svi u stanju više nego adekvatno da odgovorimo. Ali, ti to znaš i bez mene, inače bi se nosale mošti I izmišljale neke zemlje a ovako se sve svodi na škevtanje po forumu.

I na kraju sam sebe granatirao...

Vidiš, kao što kolega Vihor kaže, sljedbenici te tvoje politike koju podržavaš su i satjerani u ćošak i na prvi pokušaj ponovnog glupiranja smo svi u stanju više nego adekvatno da odgovorimo. Ali, ti to znaš i bez mene, inače bi se nosale mošti I izmišljale neke zemlje a ovako se sve svodi na škevtanje po forumu.
Ne, pocecete sranje pa ce vas neko gadjati bonbonama. :lol:

A bilo je i toga sto kazes, UN je dokazao kako ste sami svoje civile dizali u vazduh po Markalama, a i vasi svedocili kako ste zrtvovali vojsku u Srebrenici.

Hebote koji ste vi slepci bili u tom ratu, pa ste tako i zavrsili u trokutistanu. ;)

Ne, pocecete sranje pa ce vas neko gadjati bonbonama. :lol:

A bilo je i toga sto kazes, UN je dokazao kako ste sami svoje civile dizali u vazduh po Markalama, a i vasi svedocili kako ste zrtvovali vojsku u Srebrenici.

Hebote koji ste vi slepci bili u tom ratu, pa ste tako i zavrsili u trokutistanu. ;)

To su slike iz tvoje paralelne stvarnosti koju ti je stvarao PTC, još samo da ostatak planete ubijedite u isto...

Back