ае не лупај довољно си исфрустриран да се осетиш прозваним а трућаш о некаквој објективности
Vala baš. Kako ne bi bio isfrustriran?
Pogle koje babe i žabe. Bogovi žive u incestu (jaka stvar puna mitologija toga). Ne kapira, bukvalista par excelence, a još napismeno.
Kako ne bi bio frustriran? To je svima poznato a njemu malo pa još uturio i hrvate, valjda da podvuče da je pravoga roda.
Isfrustriran i neobjektivan ja šta? A ti b' mu dao bonu? Eeej Legije rimske
Trudim se da uhvatim trend, to ti se danas zove socijalna inteligencija.
нациста ти онај што те послао на крстарицу да антинацистима говориш да су нацисти
O ovaj ton zorno prikazuje zamašna dostignuća u vaspitanju, ali za primedbe tog tipa očigledno je malo kasno.
No nebitno, čini mi se ipak, da se tu malko gubi poenta. Nacista nije samo italijanski (fašista), nije samo nemački (nacista). Može biti bilo koje nacije, a to što se misli da su antinacisti, to je zato što su fizički suprotstavljeni onim istorijski osvedočenim i to nema nikakve veze.
Naci je naci, zato što misli da ga njegova grlatost oslobađa obaveze da misli, pri tom se samoizjašnjavanja tipa ja sam ovo a nisam ono ne računaju. Time se bavi sociologija, a i psihologija delimično.
"Budi ti šta 'oćeš. Granica je ovde." Vuk Drašković "Nož"
Sociologija je ono, više klasična stvar.
To je jedna nauka koja kao i večina ostalih pokušava racionalno, znači ne nacionalno iako su te dve reči slične, dakle racionalno iliti razmno, da objasni pojave u društvu čoveka, znači ne samo u Srbiji nego i malko šire.
Malo sam ispao iz obrazovnih tokova, ali čini mi se da se sociologija kao predmet još predaje po malo boljim školama, a tu je i literatura, mada malo off stream ali vredelo bi pozabaviti se njome.
пс растројство ти се оцртава и у постовима,
i rastrojen pride, nego šta?