Hrvatski poslanik hvalio NDH, partizane nazvao teroristima

Nemaju Hrvati tih medalja, ali imaju zilion fotografija kako surađuju s nacistima, baš kao i četnici.
Nagradno pitanje: pogodi, ko je krajem 44-te pred partizanima branio Knin?
Švabe, ustaše, ...i ? Znaš li možda?

Nema fotografija saradnje četnika i nacista osim komunističke propagande i nekih odmetnutih bandi, ne znam zašto lažeš?

Kako mogu da istovremeno dobijaju ordene za spašavanje saveznika i da sarađuju sa nacistima? Ti lažeš kao pravi Gebelsovac.

Pod četnicima podrazumijevam sve jedinice nad kojima je Mihailović imao efektivnu komandu.

Dali su ti saveznicki piloti padali i na drugim mjestima ili samo gdje su cetnici?

Cuj cetnici spasili vise od 600 saveznickoh pilota i to bas u Srbiji :hahaha:

Mozda su uspjeli nekog pilota uhvatiti i oteti mu sat i neke druge vrijednosta a taj pilod bio sav sretan sto ga nisu priklali pa ih pohvalio al preko 600 hahahah

mrho, "da li" se piše odvojeno.

Evo link sa stranog izvora a pošto ti ne znaš engleski pogledaj slike a ako ti je nešto i tada nejasno - pitaj i objasniće ti se. :D

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Halyard

- - - - - - - - - -

I Gumice, čekam te slike ustaša koje spašavaju savezničke pilote kao četnici.

Dakle?

Nema fotografija saradnje četnika i nacista osim komunističke propagande i nekih odmetnutih bandi, ne znam zašto lažeš?

Kako mogu da istovremeno dobijaju ordene za spašavanje saveznika i da sarađuju sa nacistima? Ti lažeš kao pravi Gebelsovac.

Pod četnicima podrazumijevam sve jedinice nad kojima je Mihailović imao efektivnu komandu.

mrho, "da li" se piše odvojeno.

Evo link sa stranog izvora a pošto ti ne znaš engleski pogledaj slike a ako ti je nešto i tada nejasno - pitaj i objasniće ti se. :D

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Halyard

- - - - - - - - - -

I Gumice, čekam te slike ustaša koje spašavaju savezničke pilote kao četnici.

Dakle?

Kolega!

Pa dezurne ustase su priznale da 95% rvata su ustase!

Blajburg, Blajburg!

Dovoljno naubijao ustaša, a onda ustašama predao grad mirnim putem.

Imaš li nekih emotivnih problema s time?

- - - - - - - - - -

Ne počinje, ali zašto bi mene bilo briga da li ste prije 400 godina nabijali Turke na kolac?

Pripisujes mi dela na koja nikako nisam mogao uticati. Vrlo dobro znas da je to ucinio Milosevic, a ja sam kao pojedinac i individua dao sve od sebe da se to ne desi. Pritom, obrati paznju na terminologiju, nije vam vracen GRAD u ruke, vec prah i pepeo u koji je redukovan zbog pogresne politike sa jedne i druge strane. Ako nista drugo, cestitam vam na obnovi Vukovara, ovi nasi bi ga ostavili da zjapi onako razheban minimum 20 god.

Poslednja izmena:
To i ja mislim kada mi govore da sam ustaša.

Ti koji te oslovljavaju sa "ustasa" ne misle nista dobro, osim ako je rec o nekoj uvrnutoj internoj sali ili afektu koji se desio jednom. Ukoliko je hronicno, to onda mora imati dublje znacenje. Ja bih se zabrinuo u blizini takvih osoba, jer nije bas prijatno kad te neko proglasi objektom svoje mrznje. Isto vazi vice vresa naravno.....

Ti koji te oslovljavaju sa "ustasa" ne misle nista dobro, osim ako je rec o nekoj uvrnutoj internoj sali ili afektu koji se desio jednom. Ukoliko je hronicno, to onda mora imati dublje znacenje. Ja bih se zabrinuo u blizini takvih osoba, jer nije bas prijatno kad te neko proglasi objektom svoje mrznje. Isto vazi vice vresa naravno.....

zasto mene onda stalno prozivaju da sam ustaša,niti sam ikada bio u ijednoj pravskoj stranci,niti podrzavam ustasku idelogiju,a koliko vidim ti se druzis sa svim tim koji mene kvalificiraju,ZASTO??

Niko ne bi imao prava nazvati ni jednog Hrvata ustašom da je izvršeno iskreno pokajanje NDH1.

Bar za pobijenu decu.

Međutim to se nije dogodilo, već se dogodio NDH2

Prokletstvo ima svoje kosmološko pravilo

Hrvati svojom glupom i nekontrolisanom mržnjom, socijaldarvinizmom i diskriminacijom prema Srbima upadaju u zamku gde priznaju zasluge NDH1 i kontinuitet ideologije "borbe" u formiranju NDH2

NDH2 je produžetak upakovane ideologije NDH1
(jedina razlika: metod je anglosaksonski u NDH2, germanski u NDH1 )

zasto mene onda stalno prozivaju da sam ustaša,niti sam ikada bio u ijednoj pravskoj stranci,niti podrzavam ustasku idelogiju,a koliko vidim ti se druzis sa svim tim koji mene kvalificiraju,ZASTO??
Zato što braniš ustaše, zato što nemaš odgovor zašto si bio i šta si tražio u Posavini, zato što se praviš mutav kad treba da pričaš jer si vaspitan da je to pametno i u redu.

Niko ne bi imao prava nazvati ni jednog Hrvata ustašom da je izvršeno iskreno pokajanje NDH1.

Bar za pobijenu decu.

Međutim to se nije dogodilo, već se dogodio NDH2

Prokletstvo ima svoje kosmološko pravilo

Hrvati svojom glupom i nekontrolisanom mržnjom, socijaldarvinizmom i diskriminacijom prema Srbima upadaju u zamku gde priznaju zasluge NDH1 i kontinuitet ideologije "borbe" u formiranju NDH2

NDH2 je produžetak upakovane ideologije NDH1
(jedina razlika: metod je anglosaksonski u NDH2, germanski u NDH1 )

stvarno papaš ghovna a burek kosta 8kn,pa da li ti vidis da su vama na vlasti četnici;predsjednik Nikolić četnički vojvoda,mali sloba četnik od početka do kraja,Vučko šešelljev učenik,o čemu ti sad pričas o čemu,
nitko u RH ne pravdava zločine ustaša isto tako ne mozete nama naturati da smo mi slijdenica ndh-azije,
stvarno ste ogrezli u psihi al stvarno,

- - - - - - - - - -

Zato što braniš ustaše, zato što nemaš odgovor zašto si bio i šta si tražio u Posavini, zato što se praviš mutav kad treba da pričaš jer si vaspitan da je to pametno i u redu.

1) u ovih 9-10 godina koliko sam na forumu pokazi mi i jedan post gdje branim ustaše
2)u Posvinu sam isao dragoovljno braniti muslimane i hrvate od četnika(pomagao sam slabijima)
3)šta te jos zanima,

Poslednja izmena:

Ma kakvo druzenje, ja na krsti pisem samo na temama, cak nemam ni listu prijatelja. Ne znam ko te sve poredi sa ustasama, ja to ne cinim.

Koja budala majko moja, hebem ti LUDAKA.:hahaha:

- - - - - - - - - -

stvarno papaš ghovna a burek kosta 8kn,pa da li ti vidis da su vama na vlasti četnici;predsjednik Nikolić četnički vojvoda,mali sloba četnik od početka do kraja,Vučko šešelljev učenik,o čemu ti sad pričas o čemu,
nitko u RH ne pravdava zločine ustaša isto tako ne mozete nama naturati da smo mi slijdenica ndh-azije,

- - - - - - - - - -

1) u ovih 9-10 godina koliko sam na forumu pokazi mi i jedan post gdje branim ustaše
2)u Posvinu sam isao dragoovljno braniti muslimane i hrvate od četnika(pomagao sam slabijima)
3)šta te jos zanima,

Zacenio sam se od smeha Ivcek, kad ga zabiberis sve se prsti, cetnik sloba, cetnik Toma, Vule.:hahaha:

Ima ih mnogo, ali ti smatraš da si pametan pa da se ne podrazumeva ako ne napišeš šta piše na tarabi.Nepoštovanje mrtvih posebno.
U Odžaku, Derventi i Brodu su Hrvati imali vlast i tamo nikakvih četnika nije bilo.I dan danas se sudi za zločine muslimanskim kurvama iz ZNG koje su mučile i ubijale logoraše a ti si to pomagao.
3)šta te jos zanima,
Puno toga, ali ti bi da se igraš rečima a ne umeš.

Poslednja izmena:

Šta je bre ?
Možete da mi dudlate vi tamo nepokajani ... :kafa:

Lordan Zafranović, je sve Hrvate lepo ustaški, sociopatološki, ali i pokajanički (bar on sa ogromnom manjinom ) izanalizirao.

Gledaj njegove intervjue na youtubetu.

Možda nešto i ukapirate , pa vam srbske čokoladice ne budu odvratne ... ... :kafa:

Ma kakvo druzenje, ja na krsti pisem samo na temama, cak nemam ni listu prijatelja. Ne znam ko te sve poredi sa ustasama, ja to ne cinim.

Koja budala majko moja, hebem ti LUDAKA.:hahaha:

- - - - - - - - - -

Zacenio sam se od smeha Ivcek, kad ga zabiberis sve se prsti, cetnik sloba, cetnik Toma, Vule.:hahaha:

reci šta nije točno za navedene,ako želiš mogu ti i dokaze postaviti,samo reci,

- - - - - - - - - -

Šta je bre ?
Možete da mi dudlate vi tamo nepokajani ... :kafa:

Lordan Zafranović, je sve Hrvate lepo ustaški, sociopatološki, ali i pokajanički (bar on sa ogromnom manjinom ) izanalizirao.

Gledaj njegove intervjue na youtubetu.

Možda nešto i ukapirate , pa vam srbske čokoladice ne budu odvratne ... ... :kafa:

a, Jakov Sedlar,:per:

Back