sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
Ima nešto istine u svemu tome, NDH je bila priznata od Njemačke, Italije, Japana, a i SSSR je bio spreman da ju prizna, ali je Tito u zadnji tren spriječio Staljina.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima nešto istine u svemu tome, NDH je bila priznata od Njemačke, Italije, Japana, a i SSSR je bio spreman da ju prizna, ali je Tito u zadnji tren spriječio Staljina.
Taj princip važi i za ZNG/HV? Budući da su pobijedili, nisu mogli biti teroristi?
Naravno, a da li je ZNG do priznanja 1992-ge bila legitimna vojna sila? Ne, jel tako? Dakle, ja sam zbilja ubijao hrvatske teroriste 1991-ve sirom istocne Slavonije.....

Slažem se, ako u srpskom parlamentu može sjediti četnik koji bi rado maznuo hrvatski teritorij i palio hrvatske zastave, red je i da u hrvatskom sjedi ustaša.
Da li je ili nije ustaša ne znam, ali da je pošteni zastupnik i glasnogovornik rvata, to sigurno.
Čestitam, pravi vas predstavlja 
I ja ...![]()
Onda se nemamo cega stideti....

Mjok ... treba da ih nateramo da se oni postide...
A, to cemo kada krene NDH 3 ...![]()
Tu pesmu neces slusati, Hrvati(cast casnim izuzecima) imaju pendzetiran obraz.

Tu pesmu neces slusati, Hrvati(cast casnim izuzecima) imaju pendzetiran obraz.
Samo djelomično točno:
Mađarska, Njemačka, Italija, Slovačka, Bugarska, Rumunjska, Japan, Španjolska, Finska, Nacionalna vlada Nankinga (japanska Kina), Danska, Mandžukuo i Tajland su države koje su priznale NDH.
A trgovačke odnose i delegate su uspostavili još i Švicarska, Francuska (Vichy) i Vatikan.
- - - - - - - - - -
Jel se ti sramiš rehabilitacije Draže?
Da li je ili nije ustaša ne znam, ali da je pošteni zastupnik i glasnogovornik rvata, to sigurno.
Čestitam, pravi vas predstavlja
![]()
Jel to medjunarodno priznanje?
Naravno, UVEK I SVUDA cu izraziti svoje negodovanje u vezi sa tim cinom. Uostalom, moj stav o tome znas, milion puta sam ga ponovio.
Pa ono, ne vjerujem da će zapaliti srpsku zsatavu, da li ga to diskvalificira kao ustašu?
- - - - - - - - - -
Ne znam. Šta je u to doba bila definicija međunarodnog priznanja?
Znam, samo volim kada ponoviš.

A šta je bilo 41. ili 43. legitimno? Lako je o legitimnosti pričati nakon što je rat završio: pobjednici su legitimni, luzeri su nelegitimni.Ne znam da je prizanje od strane drzava koje su u sastavu/koaliciji/okupaciji Trojnog Pakta legitimno. Reci ti meni, ja mislim da nije, a ovaj "Glasnic" se ocigledno vesto sluzi zamenom teza cim je vecinu uspeo da zbuni.
Lol, od silne antihrvatske histerije na krsti poceo si da sumnjas i u prijatelje. Ne valja ti to.![]()

Slažem se, ako u srpskom parlamentu može sjediti četnik koji bi rado maznuo hrvatski teritorij i palio hrvatske zastave, red je i da u hrvatskom sjedi ustaša.
Kod vas sve može, osim što je ultra retardirano porediti četnike sa ustašama u bilo kom pogledu. Na stranu to što bi pojava nekoga sa ustaškim pedigreom u parlamentu bilo koje normalne zemlje bila skandal prve vrste...
Zašto, pa u Mađarskom parlamentu sjede fašisti, zašto ne?
Zašto neka profašistička stranka ili pojedinac ne bi trebala sjediti u parlamentu?
Ja baš volim porediti četnike i ustaše, jer mi jednako smrde.
Дефинитивно мислим да ово НЕВЕРОВАТНО ВЕЛИЧАЊЕ УСТАШТВА, НАЦИЗМА И ФАШИЗМА И НЕ САМО У 'РВАЦКОЈ НЕГО И У ЕУ И У САД ДИРЕКТНО ЈЕ ДИРИГОВАНО ИЗ ЕУ/САД/НАТО/ВАТИКАНА........ мЛого смрди...... смрдииииииии...........

Pa ne, zato što su ti fašisti umiveni, očešljani, govore o opasnosti od imigranata umesto o Hortijevoj Mađarskoj. I nemački neonacisti ne smeju javno da veličaju Hitlera, samo u Hrvatskoj postoje njuške koje u parlamentu ispoljavaju nostalgiju za NDH. A za ovo drugo, jasno mi je da voliš, samo sam konstatovao da je to ultra retardirano...
Isto tako je meni ultra retardirano četnike proglašavati antifašistima a partizane ***********ama, ali šta ću ti ja, nije tema.
A za ovo ostalo - pojma nemaš.
Čak i u parlamentu EU sjede neonacisti, npr, Udo Voigt:
Udo Voigt, the former leader of the Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD), has praised Adolf Hitler, was convicted for glorifying the Waffen SS, and infamously claimed “no more than 340,000 Jews” had died in the Holocaust.
A o neonacistima iz Jobbika poput Tamas Sneidera da i ne trošim pixele. Ponavljam, zašto ne bi sjedili u parlamenti?
Ne bi sedeli jer je jednostavno nenormalno veličati bilo koji delić pomenutih režima, a opet dosta govori i o biračkom telu u tim državama. A što se tiče četnika i ustaša, kao i partizana, sasvim je jasno kakva ti stanovišta zastupaš, a tako misliš jer si odrastao u zaostalom plemenskom okruženju poput Hrvatske, koje je slabo sposobno za neko zdravo razmišljanje, a i fale mu neke osnovne civilizacijske crte...