rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Evo i ovo.... -tebi ne pada na pamet da osudiš vandalsko ponašanje onih koji napadaju srpsku decu.Koju sortu? Onu protiv izloga, patika, kontejnera, žardinjera i automobila?![]()
Pa da, isti trash.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i ovo.... -tebi ne pada na pamet da osudiš vandalsko ponašanje onih koji napadaju srpsku decu.Koju sortu? Onu protiv izloga, patika, kontejnera, žardinjera i automobila?![]()
Pa da, isti trash.![]()
Verovatno ce Tadic da odlikuje doticnog navijaca
Na Tasu su udarili ,zlikovci!
Al zato je posle tekme bila igra mačke i miša po centru.![]()
Nije valjda da si se srboćetnićki aktivirao?
Taman posla , da me 'apse zbog nekih budalaNije valjda da si se srboćetnićki aktivirao?
ma jok trazio navijaca da mu s izvini zbog orla![]()
Nije bilo napada
Direktor Organizacionog odbora EP u Novom Sadu Zoran Stanojević demantuje da su hrvatski navijači napali maskotu Tasu, čiji je kostim nosilo dete.
- Odmah sam razgovarao s tim dečkom i njegovim roditeljima i utvrdio da je istina sasvim suprotna. Uveravali su me ne da nije bilo nikakvih neprijatnosti u kontaktu s navijačima Hrvatske, već da su mnogi tražili da se slikaju s našom maskotom - rekao je za Kurir Zoran Stanojević.
(T. R.)
nemojte širiti dezinformacije
Na poluvremenu utakmice Hrvatska - Španija, hrvatski navijač fizički je nasrnuo na maskotu. Ispod odore u bojama državnog tima Srbije i maske orla je dete
Smeta im i maskota.
Na poluvremenu utakmice između Hrvatske i Španije, jedan navijač hrvatske reprezentacije fizički je nasrnuo na popularnog Tasu, piše "Sport".
Ispod odore u bojama državnog tima Srbije i maske orla je dete, ne starije od 15 godina. Ali, nasilnika to nije interesovalo.
Nedužni dečak, zadužen za stvaranje pozitivne energije, naišao je na pogrešnog.
Njemu do atmosfere nije ni stalo. Stigao je u Novi Sad drugim poslom... Neka mu je na čast. Udario je dete.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:363126-EP-u-rukometu-Hrvatski-navijac-udario-dete
Nije bas tacno. U novom sadu su firmasi i neki grobari rasturili 3 rvacke ekipe,prebili neke i ostale naterali u beg
Pala je zastava bed blu bojsa,i od nekih iz sirokog brega![]()
to zutaci zataskavaju da ne bi dolazilo do odmazde, al dzaba
zayebane su Baceevo krenuli tomahavkom na uplasene 'rvatice
![]()
čime se budala ponosi, pametan se stidi
mala jel ti znaju roditelji s kim se družiš?
pa treba nastaviti po starom oprobanom receptuOvo je "genijalno", Sve teme o masovnom napadu na hrvatske navijače su pobrisane ili zaključane a opstaje ova u čijem je naslovu laž: "Hrvatski navijač udario dete."
u crnoj kronici naravno. svaka čast, čestitam ti situaciju, a majka?Mhm. Tata mi je bio dobrovoljac
A striku su bili i pominjali u vesti![]()
u crnoj kronici naravno. svaka čast, čestitam ti situaciju, a majka?
Nije bilo napada
Direktor Organizacionog odbora EP u Novom Sadu Zoran Stanojević demantuje da su hrvatski navijači napali maskotu Tasu, čiji je kostim nosilo dete.
- Odmah sam razgovarao s tim dečkom i njegovim roditeljima i utvrdio da je istina sasvim suprotna. Uveravali su me ne da nije bilo nikakvih neprijatnosti u kontaktu s navijačima Hrvatske, već da su mnogi tražili da se slikaju s našom maskotom - rekao je za Kurir Zoran Stanojević.
(T. R.)
nemojte širiti dezinformacije
ja sam mama tog deteta sto je bio maskota u Novom Sadu na spensu. i moram da vas razocaram... NIKO GA NIJE UDARIO NI PIPNUO!!!! navijaci su bili fantasticni, srdacni, pipali mu kostim jesu, slikali se sa njim, jer to je posao maskote da malo zabavlja... ALI NIKO GA NIJE NAPAO!!!! NI VERBALNO NI FIZIČKI!!!!
celu pricu su zakuvali novinari... a to vece pred utakmicu su grupa huligana napal jednu grupu hrvtaskih navijaca i otela im zastavu i prebila ih..
ja ne podrzavam ni njihovo divkjanje kad su Srbi u Hrvatskoj ali ne podrzavam ni ovo divljanje... zasto moramo biti stoka i necivilizovani ako su oni????
eto... da vam jos jednom ponovim: NIKO NIJE NAPAO DETE NI VERBALNO NI FIZICKI, NITI GA POVREDIO U BILO KOM SMISLU!!!!
to zutaci ne zataskavaju!!!! NIKO GA NIJE PIPNUO!!
nemojte ljudi siriti deznformacije i mrznju ... dete je odusevljeno celim prvenstvom i pun je prelepih utisaka... a posebno je hvalio bas te hrvatske navijace koji su ga pocastili i sa flasicom vode, i keksom, i bonbonama....