Hrvatski navijač udario dete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije bilo napada

Direktor Organizacionog odbora EP u Novom Sadu Zoran Stanojević demantuje da su hrvatski navijači napali maskotu Tasu, čiji je kostim nosilo dete.

- Odmah sam razgovarao s tim dečkom i njegovim roditeljima i utvrdio da je istina sasvim suprotna. Uveravali su me ne da nije bilo nikakvih neprijatnosti u kontaktu s navijačima Hrvatske, već da su mnogi tražili da se slikaju s našom maskotom - rekao je za Kurir Zoran Stanojević.
(T. R.)

nemojte širiti dezinformacije

Večeras je u Veterniku, na izlazu iz Novog Sada, oko 20.45, grupa huligana presrela i kamenicama napala kolonu automobila i autobusa sa hrvatskim tablicama, koja se kretala prema granici. U koloni su se nalazili navijači koji su se vraćali sa utakmice Hrvatska -Francuska, meča druge faze Evropskog prvenstva u rukometu.

Prema poslednjim informacijama, nakon ovog incidenta u novosadskom naselju Detelinara uhapšena su četvorica Beograđana koji su osumnjičeni kao vinovnici incidenta. Još jedna osoba je privedena nakon što je, u neposrednoj blizini hale SPENS, primećena kako skida tablice sa vozila hrvatskih registracija i na njima sprejom ispisuje četiri S.

U policiji saznajemo da su u incidentu na Veterniku stradala dva navijača “šahovničara”, od kojih je Zagrepčanin N.J.(34) nakon što mu je sanirana povreda glave pušten iz Kliničkog centra Vojvodine. Snage MUP-a su prvo blokirale pumpu na kojoj se zaustavila kolona hrvatskih navijača, a zatim ih uz rotacije ispratila do srpsko-hrvatske granice.

http://www.telegraf.rs/sport/37998-novi-incidentnapadnuta-kolona-hrvatskih-navijaca-u-ns

Huliganski neredi kod Novog Sada: Hrvatski navijači napadnuti kamenjem i sjekirama u sačekuši, dvoje ozlijeđenih

Na izlazu iz Novog Sada, prije Veternika, dogodio se težak huliganski izgred, motiviran mržnjom prema hrvatskim navijačima koji su se vraćali s utakmice svojim kućama

- Prvo su nas zasuli kamenjem s udaljenosti od 3-4 metra, a onda je jedan prišao do samog automobila i raspalio sjekirom po vjetrobranskom staklu. uspio sam naglo smotati udesno i udariti ga tako da sam ga odbacio od automobila i potom ubrzao što dalje od mjesta napada - rekao nam je napadnuti Osječanin.

Prema prvim informacijama, liječnička pomoć u novosadskoj bolnici pružena je dvojici hrvatskih navijača, a jedan od njih je 34-godišnji Nikola Jozić iz Zagreba, kojega je komad betona promjera 20-tak centimetara pogodio u glavu. Liječnici su mu šivali glavu.

http://www.jutarnji.hr/neredi-u-nov...ti-kamenjem-i-sjekirama-u--sacekusi-/1002187/

Nije bilo napada

Direktor Organizacionog odbora EP u Novom Sadu Zoran Stanojević demantuje da su hrvatski navijači napali maskotu Tasu, čiji je kostim nosilo dete.

- Odmah sam razgovarao s tim dečkom i njegovim roditeljima i utvrdio da je istina sasvim suprotna. Uveravali su me ne da nije bilo nikakvih neprijatnosti u kontaktu s navijačima Hrvatske, već da su mnogi tražili da se slikaju s našom maskotom - rekao je za Kurir Zoran Stanojević.
(T. R.)

to zutaci zataskavaju da ne bi dolazilo do odmazde, al dzaba
zayebane su Bace ;) evo krenuli tomahavkom na uplasene 'rvatice :lol:

Na poluvremenu utakmice Hrvatska - Španija, hrvatski navijač fizički je nasrnuo na maskotu. Ispod odore u bojama državnog tima Srbije i maske orla je dete
Smeta im i maskota.

Na poluvremenu utakmice između Hrvatske i Španije, jedan navijač hrvatske reprezentacije fizički je nasrnuo na popularnog Tasu, piše "Sport".

Ispod odore u bojama državnog tima Srbije i maske orla je dete, ne starije od 15 godina. Ali, nasilnika to nije interesovalo.

Nedužni dečak, zadužen za stvaranje pozitivne energije, naišao je na pogrešnog.

Njemu do atmosfere nije ni stalo. Stigao je u Novi Sad drugim poslom... Neka mu je na čast. Udario je dete.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.html:363126-EP-u-rukometu-Hrvatski-navijac-udario-dete

ja sam mama tog deteta sto je bio maskota u Novom Sadu na spensu. i moram da vas razocaram... NIKO GA NIJE UDARIO NI PIPNUO!!!! navijaci su bili fantasticni, srdacni, pipali mu kostim jesu, slikali se sa njim, jer to je posao maskote da malo zabavlja... ALI NIKO GA NIJE NAPAO!!!! NI VERBALNO NI FIZIČKI!!!!
celu pricu su zakuvali novinari... a to vece pred utakmicu su grupa huligana napal jednu grupu hrvtaskih navijaca i otela im zastavu i prebila ih..
ja ne podrzavam ni njihovo divkjanje kad su Srbi u Hrvatskoj ali ne podrzavam ni ovo divljanje... zasto moramo biti stoka i necivilizovani ako su oni????

eto... da vam jos jednom ponovim: NIKO NIJE NAPAO DETE NI VERBALNO NI FIZICKI, NITI GA POVREDIO U BILO KOM SMISLU!!!!

Nije bas tacno. U novom sadu su firmasi i neki grobari rasturili 3 rvacke ekipe,prebili neke i ostale naterali u beg
Pala je zastava bed blu bojsa,i od nekih iz sirokog brega :malav:

moram da kazem i ovde isto..
a ovo sto si ti napisala se jeste desilo i to bas taj dan kada se tvrdi da je navijac udario moje dete.. to su meni se cini novinari zakuvali da bi se sklonila paznja sa ovih stvari.. da nam ulicama divljaju huligani :/

ali eto... nazalost svi vi imate pogresnu informaciju. niko nije udario dete a mi da smo pokazali da smo necivilizovani i triputa gori od njih pokazali smo .. sto je jako tuzno...

Poslednja izmena:
to zutaci zataskavaju da ne bi dolazilo do odmazde, al dzaba
zayebane su Bace ;) evo krenuli tomahavkom na uplasene 'rvatice :lol:

to zutaci ne zataskavaju!!!! NIKO GA NIJE PIPNUO!!
nemojte ljudi siriti deznformacije i mrznju ... dete je odusevljeno celim prvenstvom i pun je prelepih utisaka... a posebno je hvalio bas te hrvatske navijace koji su ga pocastili i sa flasicom vode, i keksom, i bonbonama....

Poslednja izmena:
396440_309247915793301_134556486595779_992379_1696629895_n.jpg

:malav:

Nije bilo napada

(T. R.)

ja sam mama tog deteta sto je bio maskota u Novom Sadu na spensu. i moram da vas razocaram... NIKO GA NIJE UDARIO NI PIPNUO!!!! navijaci su bili fantasticni, srdacni, pipali mu kostim jesu, slikali se sa njim, jer to je posao maskote da malo zabavlja... ALI NIKO GA NIJE NAPAO!!!! NI VERBALNO NI FIZIČKI!!!!
celu pricu su zakuvali novinari... a to vece pred utakmicu su grupa huligana napal jednu grupu hrvtaskih navijaca i otela im zastavu i prebila ih..
ja ne podrzavam ni njihovo divkjanje kad su Srbi u Hrvatskoj ali ne podrzavam ni ovo divljanje... zasto moramo biti stoka i necivilizovani ako su oni????

eto... da vam jos jednom ponovim: NIKO NIJE NAPAO DETE NI VERBALNO NI FIZICKI, NITI GA POVREDIO U BILO KOM SMISLU!!!!

to zutaci ne zataskavaju!!!! NIKO GA NIJE PIPNUO!!
nemojte ljudi siriti deznformacije i mrznju ... dete je odusevljeno celim prvenstvom i pun je prelepih utisaka... a posebno je hvalio bas te hrvatske navijace koji su ga pocastili i sa flasicom vode, i keksom, i bonbonama....

Da li treba i link demanta da se ovo smeće od propagadne zatvori? :zroll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back