Sannndrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.763
Nepalci.
Najebali ste.
Prvo da im izbijete praćke, lukove i strele...pa lagano, za nekih 50-tak godinica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepalci.
Najebali ste.

Nepalci.A ko će da im drži , da prostite, to oružje
I da ga voza?![]()

Ne, nije se htjelo.. ono bacanje ruža na tenkove koji su par dana kasnije napadali Vukovar je valjda poslala Rumunjska,Je,i Hrvatska se mogla očistit 91 da se htjelo.
Eto tako ste i vi htjeli 95 u Republici Srpskoj,al nije išlo.Ne, nije se htjelo.. ono bacanje ruža na tenkove koji su par dana kasnije napadali Vukovar je valjda poslala Rumunjska,
Kaj hoćeš, borit će se protiv vaših cigana.
Ionako su svi istog podrijetla- srpskog.![]()
Itekako se moglo, i itekako se zna zašto nije. Ali ti slobodno uživaj u svojoj mitomaniji.Eto tako ste i vi htjeli 95 u Republici Srpskoj,al nije išlo.
Bla,bla,bla.Idi pali svijeće sutra za poginule ustaše na Uni.Itekako se moglo, i itekako se zna zašto nije. Ali ti slobodno uživaj u svojoj mitomaniji.
Kako ce nasi Ganci da se nose sa Gurkama?Nepalci.![]()

To su tvoji.Pitaj ih.Kako ce nasi Ganci da se nose sa Gurkama?![]()
Probalo se, nego se posle i plivalo, al’ gadni su vrtlozi na Uni.Da se htjelo oteti moglo se očistiti RS 95-e.
Gurka pešadija BRE!Nepalci.![]()
Kako ce nasi Ganci da se nose sa Gurkama?![]()
Naši Siki protiv Gurka pešadije.To su tvoji.Pitaj ih.

Odista?Ne, nije se htjelo.. ono bacanje ruža na tenkove koji su par dana kasnije napadali Vukovar je valjda poslala Rumunjska,
У самом си врху дилеја на овом форуму, само настави тако улазиш у прва три сигурно.Izvini, a u kom kosmosu ti živiš?
Слажем се за тенкове али мислим да мораш имати бар неки минимум тенкова.Ja Leoparde osobno ne bih kupio, kupio bi barem još 18 Cezara( total 36), kupio bi još barem 36 Patria AMV( koje već imamo) sa NEMO-om. Također bi naručio barem 24 HIMARS-a.I ostalo bi mi pola milijarde sa kojom bi kupio 4 IRIS-T SL baterije. Definitivno efikasnije potrošene pare od 44 Leoparda. Samo imate sreće što nam državu vodi AP, ne ja!
Kako je bilo na onoj vašoj žurkici na Krimu? Selfi sa Zelenim?У самом си врху дилеја на овом форуму, само настави тако улазиш у прва три сигурно.

Па ти знаш, ти си њихов.Kako je bilo na onoj vašoj žurkici na Krimu? Selfi sa Zelenim?![]()