Hrvatski komedijaši - ako Srbi pobede živi neće preći Drinu !

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Huligani zagrebačkog Dinama počeli otvoreno da prete našim fudbalerima

Još ih boli Bata Mirković!
Posle pretnji fudbalera Hrvatske da će razbiti Srbiju 22. marta u Zagrebu, sa uvredama i otvorenim pozivima na linč počeli su i prilično napaljeni navijači hrvatskih klubova!

Zagrebački Bed blu bojsi tvrde da Maksimir neće skrštenih ruku gledati kako ih Srbi ponižavaju, a ako „orlovi“ pobede, huligani obećavaju da naši igrači živi neće stići kući.

- Svima nama je i dalje u glavi slika kako čitav Maksimir nemo gleda dok nas Srbi ponižavaju, hvataju za m..a i dižu tri prsta usred Zagreba. Još su nas tada oterali od Evropskog prvenstva. Da li treba da se tako nešto ponovi? Što se tiče nas, BBB, budite sigurni da Srbi neće ni pomisliti da se ***** kao pre 14 godina. Nateraćemo ih da igraju pognute glave. Zato, poraz ne postoji kao opcija, a bude li se dogodilo čudo i „cigani“ nas pobede u Zagrebu, živi neće preći Drinu - kaže jedan od vođa zagrebačkih „loših plavih momaka“.

Kohorta: Napašćemo Srbe

Uoči utakmice sa Srbijom oglasila se osječka Kohorta.

- Stižu deca zločinaca koji su klali naš narod i palili nam kuće. Zato, napašćemo Srbe ako nam se pruži i najmanja šansa, bili oni igrači ili navijači, mada mislimo da ovi drugi neće smeti da dođu ni do Šida, a kamoli u prestonicu - prete Osječani.

http://www.kurir-info.rs/bed-blu-bojsi-srbi-zivi-necete-preci-drinu-clanak-684905

Ovi nas uveseljavaju iz dana u dan :hahaha:

Ko prati navijačka dešavanja zna da ne postoje navijači u Evropi koji su više dobili batina, niti kojima je palo više zastava nego Hrvatima

Stvarno su komedija, počevši od onih njihovih kockastih dresova...

Na najmanji incident neka se povuku sa terena i rešen problem. UEFA ionako samo čeka da nas i jedne i druge baci na hlađenje od par godina.Sa tom razlikom što mi ionako i ne možemo ništa da uradimo sa ovim našim invalidima,pa nam manje više isto. Hrvati sa ovom generacijom mogu nešto,pa ako im se isplati zahebancija...

Biće naši baš zbog toga bolje čuvani od Obame,kakvi crni navijači Osijeka :roll:

Posle pretnji fudbalera Hrvatske da će razbiti Srbiju 22. marta u Zagrebu, sa uvredama i otvorenim pozivima na linč počeli su i prilično napaljeni navijači hrvatskih klubova!

Zagrebački Bed blu bojsi tvrde da Maksimir neće skrštenih ruku gledati kako ih Srbi ponižavaju, a ako „orlovi“ pobede, huligani obećavaju da naši igrači živi neće stići kući.

- Svima nama je i dalje u glavi slika kako čitav Maksimir nemo gleda dok nas Srbi ponižavaju, hvataju za m..a i dižu tri prsta usred Zagreba. Još su nas tada oterali od Evropskog prvenstva. Da li treba da se tako nešto ponovi? Što se tiče nas, BBB, budite sigurni da Srbi neće ni pomisliti da se ***** kao pre 14 godina. Nateraćemo ih da igraju pognute glave. Zato, poraz ne postoji kao opcija, a bude li se dogodilo čudo i „cigani“ nas pobede u Zagrebu, živi neće preći Drinu - kaže jedan od vođa zagrebačkih „loših plavih momaka“.

- Stižu deca zločinaca koji su klali naš narod i palili nam kuće. Zato, napašćemo Srbe ako nam se pruži i najmanja šansa, bili oni igrači ili navijači, mada mislimo da ovi drugi neće smeti da dođu ni do Šida, a kamoli u prestonicu - prete Osječani.

http://www.kurir-info.rs/bed-blu-bojsi-srbi-zivi-necete-preci-drinu-clanak-684905

Ko prati navijačka dešavanja zna da ne postoje navijači u Evropi koji su više dobili batina, niti kojima je palo više zastava nego Hrvatima

neće moji osječani oni su miroljubivi :D al pamte njihovi očevi granatiranje osijeka ;)

Što se ti pališ na te budale? :kafa:

- - - - - - - - - -

Urnebesni su. Na kraju ce se nabadati sa sopstvenom murijom po Zagrebu, s obzirom da je FSH vec rekao da gostujucih navijaca nece biti.

Doduse, ja se nadam da ovi nasi nece biti tako strogi.

FSH ne postoji. Samo HNS.

HNS.png

Znam, more, nego prevodim. Mada, moze i ovako, al' pazi da se ne slogiras:

Хрватски ногометни савез.

Nemam problema s ćirlicom, osim što treba malo vrimena dok se nauči. ;)

- - - - - - - - - -

slazem se.
bilo je incidenata sa obe strane.
ali ovakva poruka nikad nije stizala iz srbije hrvatskim navijacima.
bila je mnogo provokacija, ali ovo je bas jezivo

Ma, to je sve u cilju psihološkog rata, da se vaši prepadnu. Ne vjerujem da bi čak ni takav kalibar idiota kao što su zagriženi navijači pokušao išta od toga provesti u djelo. Osim toga, tu je policija, nema straha.

Igracima nece faliti dlaka sa glave, a gostujuci navijaci ne treba da idu ni u Zagreb ni u Beograd.
Ne treba sebi praviti probleme.

..tocno !!

- - - - - - - - - -

slazem se.
bilo je incidenata sa obe strane.
ali ovakva poruka nikad nije stizala iz srbije hrvatskim navijacima.
bila je mnogo provokacija, ali ovo je bas jezivo

..nisu se to oglasili navijaci,vec zivotinje sa brdovitog Balkana !!!

Ma, to je sve u cilju psihološkog rata, da se vaši prepadnu. Ne vjerujem da bi čak ni takav kalibar idiota kao što su zagriženi navijači pokušao išta od toga provesti u djelo. Osim toga, tu je policija, nema straha.

ok ako tako kazes, ali meni ovo prevazilazi granice psiholoskog rata i prerasta u jezivo divljastvo.
zdrava konkurencija je dobra stvar.
cak i poneka provokacija ako su bas zagrizeni i jedni i drugi.
al ovo je jednostavno preterano, neukusno i divlje.
cak i za balkanske navijace.
kapiras?

naravno sad se mi svi nerviramo, a zaboravljamo i nas udeo u celoj prici.
postavljanje fasiste mihajlovica za selektora.
ispadi oko himne.
mihajlovicevi nalozeni govori o hrvatima.
ovo je normalan sled toga, ako uzmemo u obzir hrvatski balkanski mentalitet.
mada i uprkos svemu tome, mislim da su hrvatski nazovi navijaci preterali sa ovom izjavom.

pogledajmo tenis npr
zasto nikad na djokovicevim mecevima protiv raznih hrvata nema incidenata
bilo je 2007 u australiji i to dok jos novak nije bio preterano poznat
sad kad je poznat i kad svi kontaju da je normalan lik potpuno, nema sra-nja
cak sam par puta i video zajedno srpsku i hrvatsku zastavu na tribinama.
davis cup je bio u splitu, bez vecih incidenata.

naravno sad se mi svi nerviramo, a zaboravljamo i nas udeo u celoj prici.
postavljanje fasiste mihajlovica za selektora.
ispadi oko himne.
mihajlovicevi nalozeni govori o hrvatima.
ovo je normalan sled toga, ako uzmemo u obzir hrvatski balkanski mentalitet.
mada i uprkos svemu tome, mislim da su hrvatski nazovi navijaci preterali sa ovom izjavom.

pogledajmo tenis npr
zasto nikad na djokovicevim mecevima protiv raznih hrvata nema incidenata
bilo je 2007 u australiji i to dok jos novak nije bio preterano poznat
sad kad je poznat i kad svi kontaju da je normalan lik potpuno, nema sra-nja
cak sam par puta i video zajedno srpsku i hrvatsku zastavu na tribinama.
davis cup je bio u splitu, bez vecih incidenata.

..zato sto se radi o razlicitim "navijacima""..ovi vezani za nogomet,kosarku su sve samo ne navijaci..BBB-i su copor divljaka koje utakmica ne interesira..

- - - - - - - - - -

Ali smesno mi ovo "Hvatali nas za muda"

Mogu da se kladim da Bata Mirkovic nije imao za sta da uhvati Jarnija

.Jarni je bio dobar nogometas...daj boze da danas imamo jednog Jarnija...

Back