Hrvatska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PURGER:
Evo čovjeka dobre volje.

evo drago mi je da si se odazvaju na moju davno postavljenu temu :D

ujedno pozivam sljedeće forumaše iz Hrvatske:
slavonka
Hrc
knez Borna

i
Zg2004

da nam se također pridruže ovom malom "Kafiću uzdravlje" neka nam ovdje bude baza gdje ćemo razmjenjivati iskustva na ovom forumu;)

e poz od srba koji mrzi hrvate voleo bih jednog da mu iskazem moje cinjenice zasto ga mrzim pardo ne mrzim hrvate vec ustase koji su skroz drugaciji i nadam se da ih ima manje

U Erdutu sam zivela od 1990. pa do 1997. Onda smo se svi preselili u Begec osim tate...on jos tamo zivi i radi.U Erdut ne idem cesto zato sto su se skoro svi odselili,ostali su uglavnom stariji ljudi...Gde se tebi vise svidja?U Osijeku ili u Vukovaru?

Znam da neki ljudi rade i zive ovde,a deca im preko.. U Osijeku,mnogo je lepsi,imas sta za videti,gde prosetati,otici,za razliku od Vukovara koji je prakticno mrtav grad,jednostavno nemas gde ni otici..dosta ljudi je odselilo,sve vise starih ostaje..i gde je tu buducnost?! Da se razumemo,meni ce on uvek biti drag jer tamo sam provela najveci deo dosadasnjeg zivota(naravno zahvaljujuci ratu), prijatelji su mi odande,jer u skolu sam isla u VU,sve lepe i ruzne uspomene iz detinjstva vezu me za taj grad,kakav god on bio..i naravno osim prijatelja fali mi i zivot s porodicom..moji su i dalje tamo,mama i brat nece da se vrate u OS,tako da zivim bez njih...al bar se vidimo jako cesto,po 3 puta nedeljno..eto..

Jeste,tako je sa vecinom sela..sve pusto..mladih bude eventualno preko leta kad dodju kod starih malo..Znam kako je u selu kod moje babe.10 meseci u godini nemas nigde nikog,a 7.i 8.puno dece, svi dodju kod babe i dede na raspust..Sve je to sumorno,tuzno,jadno..sela su odavno pocela da izumiru

ma vidi ti njih kako su se lipo raspričale....lipo za čut i vidit e:)
pozdrav Osijeku i Erdutu i svim forumašima iz Hrvatske pa i onima koji su nekad živjeli ovdje...a sada su negdje daleko.... :sad:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back