Hrvatska vojska protiv srpskih "opančara"

Mogu pisati o osbi koju znam i ne lupetam kao mnogi ovdje. Vjerojatno ces se ne sloziti samnom da u Srbiju nisu odvozeni zarobljenici, sta ne?
Ne znam otkud znam gde su odvoženi. JNA je odvozila gde je htela. Verovatno i u CG to im je bilo bliže ne?
No to i dalje ne vodi logici kako su Srbi iz RSK izvršili agresiju. Oni su već bili tamo.
Proterali ste svoje pravoslavne stanovnike.

To je bolje nego da ste pobili kao 1941. Napredujete.

Tko kaže da su se bunili? Zašto opet lažeš trolu? Dalmatinski pisci prije 300 godina, 400 godina, 500 godina Andrija Kačića Miošić, Filip Grabovac, Toma Babić, Petar Knežević, Bernardin Pavlović, Dominik Zlatarić, Mavro Vetranović, Nikola Nalješković, Fran Gundulić, Petar Zoranić, Marko Marulić, Šimun Kozičić, Marko Andriolić, Haninal Lucić su sami tvrdili da je njihov jezik hrvatski, da pripadaju hrvatskom narodu, da je Dalmacija hrvatska teritorija itd.
Jest ko i Tesla. Hahaha.
nemate pobede, nemate istorijske ličnosti, nemate naučnike, nemate nobelovca, nemate ništa pa kao Šiptari morate da prisvajate.

Tko kaže da su se bunili? Zašto opet lažeš trolu? Dalmatinski pisci prije 300 godina, 400 godina, 500 godina Andrija Kačića Miošić, Filip Grabovac, Toma Babić, Petar Knežević, Bernardin Pavlović, Dominik Zlatarić, Mavro Vetranović, Nikola Nalješković, Fran Gundulić, Petar Zoranić, Marko Marulić, Šimun Kozičić, Marko Andriolić, Haninal Lucić su sami tvrdili da je njihov jezik hrvatski, da pripadaju hrvatskom narodu, da je Dalmacija hrvatska teritorija itd.

Dobro Kacic Miosic je nazvao svoj jezik slovinskim primarno, nazivi srpski/hrvatski za jezik se popularizuju tek u 19. vijeku

Dobro Kacic Miosic je nazvao svoj jezik slovinskim primarno, nazivi srpski/hrvatski za jezik se popularizuju tek u 19. vijeku
Sve je to srpsko-hrvatski ili hrvatkso srpski. No pošto ima više Srba onda je prvi naziv tačniji
Imamo tri naroda

Srbe
Hrvate
Slovence

Crnogorci i Makedonci kao i Bošnjaci su produkt stvaranja malih nacija koje je sprovela KPJ u strahu od srpskog hegemonizma.
Sve bi to bilo ok da mali narodi nisu pojeli državu koja ih je stvorila.

Sve je to srpsko-hrvatski
Imamo tri naroda

Srbe
Hrvate
Slovence

Crnogorci i Makedonci kao i Bošnjaci su produkt stvaranja malih nacija koje je sprovela KPJ u strahu od srpskog hegemonizma.

Neistina, Crnogorci su postojali i prije KPJ, imali smo Crnogorsku Federalisticku Stranku 1919-1941 i saradjivali smo dzusno sa bracom Hrvatima za svoja prava protiv srpske hegemonije.

Nemamo istorijske ličnosti i pobjede kažeš ti. Pa tko su onda i šta bili Nikola Šubić Zrinski, ban Josip Jelačić, Sinjska alka? Neki sa Marsa je li?
Jelačić je Srbin bio. To je opšte poznato.
Zrinski su bili mađarski plemići.
Sinjska alka kad se poredi sa POBEDAMA SRBIJE u I svetskom ratu je smejurija.

Imate malecko nešto uvek u senci Srba. To vas boli, otud zavist i mržnja.

Sve je to srpsko-hrvatski ili hrvatkso srpski. No pošto ima više Srba onda je prvi naziv tačniji
Imamo tri naroda

Srbe
Hrvate
Slovence

Kako sad 3 naroda Srbi, Hrvati, Slovenci? Zar nisi rekao da mi ne postojimo? Ne znaš ni ti više što pričaš, sad tvrdiš jedno, za minut drugo, za sat treće. Odluči se.

Ne postoji "hrvatska" vojska kao što ne postoji ni Hrvatska država, na tom delu Balkana postoji ustaško fašistička država i narod koji služi kao roblje u prvoj ruci Nemcima, a pošto su i oni roblje onda u drugoj, proksi, ruci englezima...
Zar za to nije dokaz nedostatak prave elite hrvatskog naroda? Nema je, postoji samo neki provizorijum elite koja robuje Ustašama....

Jes baš su 1848 sa Mađarima ratovali četnici. Aj ne lupaj.

Cetnici su dio srpskog nacionalizma i identiteta volio ili ne. Poceli su kao srpski placenici u Makedoniji 1903. godine:

https://sr.wikipedia.org/wiki/Српска_четничка_организација

Pa nije ni Vidovdan uveden kao srpski praznik do 1889. godine, ali je to centralni dio vaseg nacionalnog identiteta.

Izreka "Samo Sloga Srbina Spasava" je izmisljen 1860. godine, a 4C je na srpskom grbu tek od 1804. godine

Imam prepisano relativno ucinkovitu pshio terapiju samo mi se cini da bi i tebi trebala.Mozda koristis i psilocibe pa bi preporucio da malo smanjis. I Frankopani su po tebi Srbi sta ne?

Otvoreno boli me ..rac da li se neko naziva Hrvatom, Slovencem, Bosancem ili kako god hoce. Bitno je da je covjek. Jesi li kad cuo za Jidu Krsinamurtija?

Generalizacija je ..ac samo da znas. To sto su Ustaske pshiopate kao i cetnicke radile u svoje doba su njihovi grijesi .Tko napreduje? Jesam li ih ja pobijao? Slazem li se s time?
Izjednačavanje ustaških zločina i hrvatskog genocida ne može da umanji ogromantnost genocida koji su Hrvati počinili. Nikada.
Znam ja da je tebi isto Jatrebarsko i neki četnički pokolj.
Razlika je u masovnosti, sistematizmu.
Takođe četnici su to radili osvetnički a Hrvati iz bolesti.

Po čemu je Jelačić bio Srbin? Zvao se Josip, otac mu Franjo, did Antun. Tipična "srpska" imena jel tako? Eno "pun" Kragujevac Josipa, Franja, Antuna. Kako su Zrinski mogli biti mađarski plemići kada su se prezivali na ić i vodili porijeklo od Bribirskih Šubića iz Dalmacije? Od kad se Mađari prezivaju na ić? Od kad Mađari žive u Dalmaciji? Zbog ovakvog trolanja si zaslužio ban od moderatora. Naravno da je smijurija usporediti Sinjsku alka i "pobjede Srbije" u prvom svjetskom ratu zato jer smo mi u Sinju sami pobijedili Turke bez učešća stranih vojnika na našoj strani a prvi svjetski rat je bio kako mu ime kaže svjetski u kojem niste samo vi bili nego i Rusija, Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija, Francuska, Italija i upravo su te nacije odigrale glavnu ulogu u pobjedama protiv Austro-Ugarske i Njemačke a sigurno ne vi. Pa vama su Francuzi 1918. godine rekli da ste strvinari savezničkih pobjeda i da ste se dovukli za repovima njihovih konja.

Po čemu je Jelačić bio Srbin? Zvao se Josip, otac mu Franjo, did Antun. Tipična "srpska" imena jel tako? Eno "pun" Kragujevac Josipa, Franja, Antuna. Kako su Zrinski mogli biti mađarski plemići kada su se prezivali na ić i vodili porijeklo od Bribirskih Šubića iz Dalmacije? Od kad se Mađari prezivaju na ić? Od kad Mađari žive u Dalmaciji? Zbog ovakvog trolanja si zaslužio ban od moderatora. Naravno da je smijurija usporediti Sinjsku alka i "pobjede Srbije" u prvom svjetskom ratu zato jer smo mi u Sinju sami pobijedili Turke bez učešća stranih vojnika na našoj strani a prvi svjetski rat je bio kako mu ime kaže svjetski u kojem niste samo vi bili nego i Rusija, Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija, Francuska, Italija i upravo su te nacije odigrale glavnu ulogu u pobjedama protiv Austro-Ugarske i Njemačke a sigurno ne vi. Pa vama su Francuzi 1918. godine rekli da ste strvinari savezničkih pobjeda i da ste se dovukli za repovima njihovih konja.
Mnogo pišeš malo kažeš. Uplićeš se.

Zar im treba razlog da nekog nazovu Srbinom? Ako neko im odgovara onda je Srbin, kad im ne odgovara onda nije

Back