Hrvatska smanjuje plate u javnom sektoru do 20%

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dalmacija je kolijevka Hrvata, nešto kao vaše bivše Kosovo.
Mi ništa ne dajemo niti poklanjamo. Pavelićnjr prodao i svi znamo kako je završio..
Далмација нема никакве цивилизацијске везе са Пургерима ама баш никакве. Неким волшебним инжињерингом створена је нација франкештајн. Никаве везе Истра, Далмација и Дубровник немају са Пургерима ама баш никакве ни по менталитету а и генетска сродност је упитна.

Dalmacija je kolijevka Hrvata, nešto kao vaše bivše Kosovo.
Mi ništa ne dajemo niti poklanjamo. Pavelićnjr prodao i svi znamo kako je završio..

Kakva crna kolijevka ... To ti je za forume ... Oni koji odlučuju znaju dobro kakva je "kolijevka"

Mani nas tih propagandi

Kako Pavelić da "proda" kada nikada nije ni bila hrvatska ..... da li je r alno da ste tolike budaletine?

Nisu Hrvati nikakvu državu napravili 1918 , to je zabluda , niko njima ništa nije ni dao niti su oni mogli da biraju

Kada to shvatite ovde će da se živi mirno ... a ako ne shvatite sledi dalje New Zeland, Irska , Bavarska ...

Ja ću do Grčke, dok meni dođe vreme za godišnji granice će se otvoriti.

nema od toga nista ove godine

Ni za mene ni za tebe ni za koga

Moci cemo da boravimo samo u granicama svojih drzava.

I to mozda....

Ako imas negde neku kucu na selu , ili da iznajmis. Od hotela i drugih smestaja masovnog turizma nema nista to su najveci rasadnici korone

Zato je u starackim domovima doslo do pomora. Isto bi bilo i po hotelima. Kao sto se desilo vec tamo u Aziji na kruzerima.

Od turizma nema nista par godina dok se ne pobedi korona. I to ti kaze neko ko ste isto malo bavi turizmom tj rentiranjem apartmana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back