Hrvatska: Raste broj zavisnih od droge

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Parra-Bellum

Buduća legenda
Poruka
40.087
Ukupan broj lečenih zavisnika povećan je za 1,5 odsto, a učešće novih lica u sistemu lečenja zavisnika nastavio se smanjivati.

Istarska i Zadarska županija , kao i grad Zagreb na vrhu su liste po stopi lečenih zavisnika.

"Hrvatska nacija je velika bolnica, a mi smo bolesno društvo", izjavio je Ivan Grubišić u ime kluba nezavisnih poslanika, ističući da broj zavisnika, ne samo o drogama, svedoči o gubitku dubljeg smisla života u hrvatskom društvu.

U prilog oceni naveo je statističke podatke da je u Hrvatskoj 1,5 miliona pušača, oko 300.000 registriranih alkoholičara, od 120.000 do 150.000 registrovanih zavisnika o drogi, a skoro 100.000 zavisnika o kocki.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:402830-Hrvatska-Raste-broj-zavisnih-od-droge

------------------------------------------

Plus jos oko 350 000 nezaposlenih, uzas, tu vise ne pomaze ni besplatni grah ...

cry2-male-cry-tears-smiley-emoticon-000276-large.gif

jel to oni tzv orion st? il oni tzv morski chovik? nemojte mi reci da nash kolega albandi dobija orgazmichne grcheve na rech split??? :sad2:
Al ja se ne zalažem za legalizaciju bilo kojih droga ,daleko bilo ,to bi nam uzelo bar 20- 30% posla . :lol:

@tema ajmo ras ,dva,tri:

Sunčani split marihuana
Sunčani Split prepun narkomana
Sve pijano i drogirano
za Hajduka navijamo !

Ukupan broj lečenih zavisnika povećan je za 1,5 odsto, a učešće novih lica u sistemu lečenja zavisnika nastavio se smanjivati.

Istarska i Zadarska županija , kao i grad Zagreb na vrhu su liste po stopi lečenih zavisnika.

"Hrvatska nacija je velika bolnica, a mi smo bolesno društvo", izjavio je Ivan Grubišić u ime kluba nezavisnih poslanika, ističući da broj zavisnika, ne samo o drogama, svedoči o gubitku dubljeg smisla života u hrvatskom društvu.

U prilog oceni naveo je statističke podatke da je u Hrvatskoj 1,5 miliona pušača, oko 300.000 registriranih alkoholičara, od 120.000 do 150.000 registrovanih zavisnika o drogi, a skoro 100.000 zavisnika o kocki.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:402830-Hrvatska-Raste-broj-zavisnih-od-droge

Plus jos oko 350 000 nezaposlenih, uzas, tu vise ne pomaze ni besplatni grah ...

ajde bre... Kakva je ovo tema?????

Ovo je bre politika, srpski forum, šta nas bole cvetko za porast broja đankija u CRO????

Daleko su hrvati od proseka u EU,da bi ispunili kvotu morace da se potrude da uvecaju broj narkomana i pedera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back