Hrvatska postaje indijska provincija: Sve vise Hrvatica se udaje za Indijce, dok Hrvati odlaze u EU u potrazi za boljim zivotom

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.510

tako tvrde mediji

Sklapaju se masovno brakovi izmedju hrvatica i indijaca ?

Koliko je to istina ne znam al znam da je gabelja iz Nepala , Bangladesa i Indije u Hrvatskoj nikad vise?

Spekulise se da ce Indijci kad postanu vecina ime drzave promeniti u Hrvatistan?

Bitno je da nema cirilicnih tabli i da su Srbi proterani a ovo nece da smeta ?

БОК ДЕЋКИ!

G0a7t-kXUAAcimC

h_26810007_1280.jpg

Koliko je to istina ne znam al znam da je gabelja iz Nepala , Bangladesa i Indije u Hrvatskoj nikad vise?

Koliko je istina ne znaš, niti te previše zanima.

Guraš agendu podsticajna mržnje između dva naroda, šta te zabole koliko nam svima to ide na štetu, bitno da te poslodavac plaća i da novac kaplje ;)

Koliko je istina ne znaš, niti te previše zanima.

Guraš agendu podsticajna mržnje između dva naroda, šta te zabole koliko nam svima to ide na štetu, bitno da te poslodavac plaća i da novac kaplje ;)

pa gledao sam vesti kazu da su bukvalno indijci i bangladesani zauzeli centar zagreba

a kad kontrolisu n ajuzi centar kontrolisu jos sto sta drugo

Da li su to hrvatice bolje procenile nego srpkinje koje trče na zapad, šta fali indijcima od metar i 60, kada znaju svoj posao?
Da nisu možda ustaše napisale Kamasutru? Dok nemice traže jake i glupe (da rade i ne gledaju izgled), hrvatice traže konkretne dokaze muškosti.

ZAŠTO HRVATICE VOLE SRBIJANCE I LUDUJU ZA NJIMA​

Procenile Hrvatice... :lol:

tako tvrde mediji

Sklapaju se masovno brakovi izmedju hrvatica i indijaca ?

Spekulise se da ce Indijci kad postanu vecina ime drzave promeniti u Hrvatistan?

Bitno je da nema cirilicnih tabli i da su Srbi proterani a ovo nece da smeta ?
E sacemo da vidimo gde ima vise cigana u Hrvatskoj ili u Srbiji.
Rvatski IT cigosi a nasi muzikanti.
:D :hahaha::rotf:

Croatian Cigos
0433e605262a102d974c294dea6512c1.jpg

Serbian Cigos

OIP.eAwGDarKo9qz5bxvT3aWMQHaE7

Back