puna Linija
Zainteresovan član
- Poruka
- 158
a kod nas se inace frljaju milionima,ko s kruskama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve dok Srbija ne postane normalna , i dok Srbi kao narod ne unormale , hrvati ika da nas zahebavaju , ponizavaju , razvlace , ismevaju nas , pa i da se podsmevaju svioim Sbima koje su , ne tako davno poklali . I to s punim pravom . Jer se to tako radi , tako treba i to je sasvim u redu i sasvim fer .
E kad se sSrbi unormale i budu kao i ostali. Kad im postane vazno da li u radnji kupuju hrvatske i slovenacke proizvode , ili ipak , bolje neke druge . Kad srbima bude do reciprocetata. Kad Srbi postanu posteni prema svijima , i prema samima sebi , onda ce i Srpski narod i drzava dobiti zasluzemno postovanje i od hrvata , i od Slovenaca , a i od ostalih drzava , koje su licne velicine i slicne snage ko nasa .
Ali za sad , posto to nije slucaj , i hrvati i slovenci se sprdaju s nama , ponizavaju nas , kad god mogu , drnda ju nas , smeju nam se ... i to je sasvim korektno i fer .
Ako ti mislis da nas niste zaduzili............onda se nemas sta brinutiEto ti ćeš from serbski Minken da vraćaš neke dugovee svašta....
Ako ti mislis da nas niste zaduzili............onda se nemas sta brinuti![]()
Onda si ti jedan od retkih informiranih po tom pitanjuTi si draga i inače dosta neinformirana, pa me ne čudi.![]()
A inače sam vrlo zabrinut svud po tijelu...![]()
Oni normalni za to sluze samo glavu
u pravu si. tako je bilo od kad je sveta i veka. ali ipak nije korektno i fer. dok se isus ne vrati ponovo, might is right.
a na uzas moje zene, sva hrvatska roba biva uredno vracana na policu. ne od vas. ne od vas.
inace, opustite se, ulazimo u EU 2014, zajedno sa zlobnom nam mladjom bracom. i to je odluceno odavno. ovo je sad samo pozoriste poslusnika. gledajte da pravite pare pa da kupimo Srpsku. prvo nju.